avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Activitate JulienR

Activitate JulienR

Răspuns la discuția martori in divort
da se prezinta la procese ma ajuta cu bani, produse ,cupoane de masa,tine lagatura cu copii,m-a rugat sa refacem relatia,nu consuma alcool,doar ca are un temperament ce uneori depaseste limita este foarte atasat de copii si sincer nu se baga nimeni in chestii familiare.multumesc pana acum de raspunsuri
Răspuns la discuția martori in divort
Interogatoriu? a cui? ziceti de martor advers ,pai una din parti nu este deacord cu divortul deci nu a adus martori.Reclamanta a adus doar un martor,intradevar instanta a cerut si posibilitatea de a mai aduce un martor.
instanta a mai cerut un martor care nu cred ca v-a fi,eu intrebam daca se v-a desface casnicia in aceste conditii pana la urma ,tinand cont ca una din parti nu este deacord cu divortul,si sunt 4 minori din care 2 peste 10 ani
Ce se intampla daca reclamanta a adus doar un martor a carui declaratie este neclara(nu a fost martor la certuri dar a vazut-o cu vanatai pe reclamanta),se merge cu divortul mai departe?A fost audiata unul dintre minori(peste 10 ani),urmeaza audierea celui de al doilea minor(tot peste 10 ani).Multumesc ptr raspuns!
Răspuns la discuția Reintegrarea minorului in familie
multumesc ptr raspunsul promt Dna MirunaC
il poti da in judecata ptr neplata pensiei alimentare ,dar dureaza si nu cred ca vei putea recupera banii in scurt timp,oricum el are macar datoria morala de tata sa-si intretina copilulul,cred ca este timpul sa-si caute de munca,poti discuta cu el,atacal cumva phihologic si fa-l sa-ti dea singur pensia!
Ce sanse are o mama in divort cu 4 copii( 2 sunt in scoala),in somaj,care locuieste in apartamentul mamei sale ,sa-si reintegreze unul dintre copii care este intr-un centru de plasament,v-or fii deacord cei de la protectia copilului ca fata sa revina in mediul familiar actual?
Răspuns la discuția proba cu inscrisuri in divort
Da,din pacate nu a facut reclamatie la politie si sau are certificat medico legal,totusi se poate face un divort prin mediere chiar daca a avut loc prima infatisare?Sotul ei nu vrea sa divorteze,crede in refacerea casatoriei ce pasi ar trebui sa faca el ptr a dovedi schimbare?
Răspuns la discuția proba cu inscrisuri in divort
Vreau sa dovedesc ca este necesara desfacerea casatoriei,pe motiv de violenta familiara si ca pot intretine copii chiar daca sunt in somaj(nu este ptr mine personal ci ptr sora mea),in divort sunt implicati si 4 copii minori din care 2 peste 10 ani.Multumesc de raspunsurile de pana acum si promtitudenea lor!
ce ar trebui sa contina aceste probe cu inscrisuri in cazul unui divort?
Discuție Divort
Divort in baza art.373 lit.b si 379 C.civ, art.400 C.civ,art 397 alin.1 C.civ,art.402 C civ.Una dintre parti nu este deacord cu divortul,ce probe poate aduce reclamanta ptr a dovedi vina paratului daca motivul este violenta verbala si fizica?Trebuie martori ptr motivul divortului,ce se intampla in lipsa martorilor?In caz de divort care ar fii cuantumul pensiei alimentare ptr 4 copiii(unul fiind in centru de plasament) daca paratul are salarul de incadrare de 750 ron!In timpul casniciei sau facut 2 credite bancare,la un credit reclamanta este codebitor,se impart creditele?Cum poate afecta cresterea copiilor daca reclamanta nu are loc de munca(posibilitate de somaj) alte surse de venit nu are,nu are locuinta proprie(este a mamei reclamantei,care traieste in concubinaj cu un var primar de al paratului),este posibil ca cei de la protectia copilului sa se sesizeze ca fiind un mediu si conditii impropri de cresterea copiilor si sa ia copiii la centru?