Da, 13 puncte deja existente, am primit inca 3. Daca le contest pe ultimele 3 si pierd procesul, acesta durand presupunand peste 6 luni, voi avea doar 3 puncte valabile? Deorece celelalte 13 vor fi expirat la acel moment
Va salut! Cum s-a finalizat situatia? Din cate am citit, punctele se vor aplica in urma respingerii contestatiei, asadar daca cele vechi au expirat ati scapat.
Am urmatoarea dilema: am observat zilele trecute un afis la avizierul blocului, prin care Comitetul a decis masurarea tuturor caloriferelor din apartamentele proprietarilor, pe motiv ca s-au facut multe modificari la instalatie. Contactand administratorul, acesta mi a spus ca repartizarea cheltuielilor cu agent termic incalzire, se va face in functie de dimensiunile caloriferelor.
Avand mai multe calorfiere in apartament decat media celorlalti, ma simt nedreptatit de acest viitor calcul, deoarece jumatate din ele stau 80% din timp inchise.
Va intreb: este legal un astfel de mod de calcul? Ce pot face in aceasta situatie?