avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... anulare puncte penalizare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

anulare puncte penalizare

Buna ziua,

am incercat sa gasesc un raspuns in celelate discutii de pe forum insa fara succes.
Am acumulat 16 puncte de penalizare.
Am facut contestatie ultimului proces verbal cu 3 puncte de penalizare.Intre timp au trecut mai mult de 6 luni de la prima amenda cu 6 puncte de penalizare ( care teoretic s-au anulat, nu?).
Plangerea a fost respinsa in instanta.
Intrebare: permisul va mai fi suspendat 30 zile sau nu, luind in cosiderare ca intre timp s-au anulat 6 puncte si la momentul respingerii plangerii cumulul de puncte este de 10 puncte?
Intrebare : care sunt procedurile legale de urmat?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: pucuzara , utilizator 23:46, 16 Iulie 2020
Cum s-a finalizat? Ati reusit sa mentineti permisul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis auto 15 puncte roman_costi roman_costi Sotia mea a incasat astazi 08.08.2012 3 puncte penalizare pentru viteza. Indicatorul rutier indica o limita de 70 km/h, iar pe asfalt cu vopsea in locul in ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala maristanciu maristanciu Buna ziua,am si eu o intrebare la care am primit diverse raspunsuri dar nici unul categoric.Am luat o amenda contraventionala de circulatie acum 6 luni si 6 ... (vezi toată discuția)
Pot sa mai primesc suspendare la permis dupa ce de abia un an imi vine foaia pentru suspendare DinuMihai99 DinuMihai99 Buna ziua. Am si eu o problema, referitoare la suspendarea permisului de conducere. In anul 2019 mai exact in 27 Mai am acumulat 18 puncte de penalizare. Nu am ... (vezi toată discuția)