avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Activitate psilemangalia

Activitate psilemangalia

än 2001 tatä l meu cumpärä 3ha teren extraviland plätind o parte din suma si sä se facä acte de propietar än 2002 pläteste suma äntreagä cu chitantä de mänä cu 3 martori.Vänzätorul spunänd cä la acte de propietar trebuie sä vinä si fratii lui.Tatäl meu asteaptä sä se anunte vänzätorul dupä mai multe contactäri spunänd tot acelasi lucru cä frati sänt än sträinätate si....?Än tot timpul acesta tatäl meu folosete terenul.Än 2004 tatäl meu decedeazä.Imediat dupä aceea propietarul vinde pämäntul färä sä dea o explicatie.Dacä un Avocat cu experientä vrea sä se inplice än problema aceasta sänt dispus sä äl plätesc cu 1ha teren la finalizare.PS. pot trimite pe Email contractul.Astept cu neräbdare propuneri
Dupä o succesiune terenul agricol a fost dat la o asociatie sä äl lucreze.Cät timp ai la dispozitie sä äl intabulezi si sä äl änregistrezi än Cartea Funciarä?
ce se schimbä pt.cetäteni UE än Ro.Pot cumpära terenuri si tot o datä sä fie si propietari cu acte in regulä?X-(
:frantic:Succesiunea s a äncheiat:cät timp ai la dispozitie sä intabulezi imobilul si terenul än cartea funciarä sau mai bine spus ce pasi trebuie sä urmezi ca sä fi Propietar cu acte än ordine#-o
Răspuns la discuția obligatii fatä de Mamä

Suma a fost data fara niciun act? Doamna pt suma imprumutata nu si a rezervati dreptul de abitatie macar pe o camera? Daca nu, fiul are doar o obligatie morala....????.........Dupä cum se vede Mama care a pus suflet ca Fiul si Nepoti cä de nesimtita de Norä sä nu mai vorbim care stäteau änghesuiti äntrun Ap.cu 2 Camere si dupä cumpätarea Ap.cu 4 Camere se fac acum cä Plouä. Deci dacä esti bun si cu inimä mare atunci esti Prost.......!
Răspuns la discuția Donatie!
Ce änseamnä rezerva succesoralä a donatorilor?
Răspuns la discuția obligatii fatä de Mamä
Nu!Numai dacä nu mai existä altä posibilitate?
Răspuns la discuția obligatii fatä de Mamä
Mama contribuie cu suma de 15000 eur la cumpärarea unui Ap.cu 4Camere de 45000eur cu conditia:Cänd nu mai poate sä se äntretinä singurä La Casa ei sä vinä la Norä si Fiu än Ap.OK?
Răspuns la discuția obligatii fatä de Mamä
Nu ea vrea sä locuiascä än Ap.La care a contribuit.Atunci ea putea sä fie mai flexibilä dar acum nu mai poate.Cänd am nevoie e bine si cänd mä am aranjat nu mai creu sä stiu??
:PNora nu o mai vrea pe Soacrä än Ap.Spunänd cä nu mai primeste aer de cänd a venit ea care s a cumpärat cu cu ajutorul dänsei punänd o sumä de 15000eur.Fiul nu ia nici o mäsurä mai adecvatä se face cä nu aude!

Stimat forumist,
caracterizări precum - măgarul - nu pot fi primite pe forum.