avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Activitate stirbu67

Activitate stirbu67

Răspuns la discuția Ce este de facut
Curtea este monitorizata audio-video
Răspuns la discuția Ce este de facut
Tipic pentru Romania. Drujba e sfanta !
Răspuns la discuția Ce este de facut
Ce procentaj are "Posibil" ?
Răspuns la discuția Ce este de facut
De ani de zile s-au facut demersuri, au inceput cu gaini, curci , etc. Nu este curte comuna. Eu am gard din plasa intrucat am doar 3 catelusi iar pentru mine gardul este doar o delimitare de spatiu. El are vreo 200 de animale, nu plateste taxe iar conform legilor ar trebui sa-si faca gard corespunzator, insa ajungem la primul mesaj... adica nu vrea sa ia nici o masura, ba mai sunt si irascibili. Nu prea am timp si bani de aruncat pe proceduri anevoioase. A mai venit o data sanepidul au baut o cafea si au plecat... Chestia cu drujba era o gluma, dar in gluma se spune adevarul.
Sunt deranjat de herghelia de pisici ale vecinului. Toata curtea-i plina de rahati. I-am spus ca-i sparg geamurile la casa si masini si degeaba. Nu vrea sa ia nici o masura. Cred ca iau drujba si intru peste ei.
Răspuns la discuția Produse returnate
Sincer nu am citit, Am mai cumparat de 3 ori de pe acel site si nu am avut probleme, dar oricare ar fi fost Termenii si Conditiile, e vorba de produse cu DEFECT DE FABRICATIE, deci nu le-am returnat ca asa mi s-a nazarit mie. E absurd.
In urma returnarii a doua produse din categoria electrice, valoare totala 85 lei, intrucat prezentau defect de fabricatie, mi-a fost interzis accesul la site-ul de cumparaturi. Este normal ?
O masura de tragere la raspundere a vanzatorului ?
PS: Sunt cumparator online de aproape 10 ani si nu am avut nici o data vreo problema in acest sistem de achizitii.
Răspuns la discuția Impamantare
ENEL a facut bransamentul, a montat contorul, a tras in imobil F+N, a legat o priza trecuta prin siguranta si la revedere. Priza nu are impamantare.
Practic l-a lasat pe DENIS in casa.
Discuție Impamantare
In grija cui revine impamantarea unui bransament electric
Daca pana la contor ar fi proprietatea ENEL cum sustin unii nuvelisti, maine-poimane s-ar face bransamente si pe cablul MEU... ca doar e proprietate ENEL
"TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE CONSUMA ENERGIA !"