avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Produse returnate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Produse returnate

In urma returnarii a doua produse din categoria electrice, valoare totala 85 lei, intrucat prezentau defect de fabricatie, mi-a fost interzis accesul la site-ul de cumparaturi. Este normal ?
O masura de tragere la raspundere a vanzatorului ?
PS: Sunt cumparator online de aproape 10 ani si nu am avut nici o data vreo problema in acest sistem de achizitii.
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2018
stirbu67, utilizator
Cel mai recent răspuns: stirbu67 , utilizator 05:18, 21 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Sincer nu am citit, Am mai cumparat de 3 ori de pe acel site si nu am avut probleme, dar oricare ar fi fost Termenii si Conditiile, e vorba de produse cu DEFECT DE FABRICATIE, deci nu le-am returnat ca asa mi s-a nazarit mie. E absurd.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii returnari in cazul livrarilor la domiciliu monicaz monicaz Buna ziua! Am inceput o mica afacere de livrari la domiciliu a cumparaturilor si sunt nedumerita in legatura cu conditiile de acceptare ale returnarilor. Avem ... (vezi toată discuția)
Garantie produs cumparat online tdrtdr tdrtdr Buna ziua, Am cumparat un telefon de la un magazin online. L-am primit pe 27 iar acum am observat ca are un defect la camera foto. Nu au trecut nici 48ore de ... (vezi toată discuția)
Returnare produs defect AlexyaA AlexyaA Buna ziua! Am achizitinat o rochie dintr-un anumit magazin si ajunsa acasa am costatat ca are defecte, am vrut sa o returnez si Doamna de acolo mi-a spus ca ea ... (vezi toată discuția)