avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate OutStanding

Activitate OutStanding

Cum adică nu vă lasă vecinii? Da' doar nu este termică, să bată până-n dormitor. Plus că audio vă interesează, iar soluții sunt.
Apelați la o firmă de pază să vi le monteze ei, pentru un trimestru, dacă Nu înțelegeți legea și scăpați de problemă.
Vine cu Cine, domnule Mihail? Cine e mai presus de voința legii?
Cum adică să vă sperie [ei pe Dumneavoastră], când sunteți Nevinovat? Păi și când sunteți vinovat, ce faceți, vă transformați mai mult de-atât?
Ce pot să constate sunt Doar evenimente cu dumneavoastră pe care Nu le pot corela unui motiv, devenind incriminante.
Eu aș păstra evidența corespondenței cu ei, sub Orice formă, ''Call recorder'', text și scrisori-e.
Domnule Mihail, dar dacă v-ar citi băiatul dumneavoastră rândurile acestea, s-ar mândri cu tatăl lui sau ar închide ochii, amintindu-și? Ce trăsătură de caracter vă așteptați să dobândească băiatul, când dumneavoastră vă comportați ca și cum ați fi vinovat?
Cum adică sunteți înspăimântat, din moment ce Nu există motiv? Pentru ce ați fi înlesnit săvârșirea acestei infracțiuni și cum pot face legătura între suspecți și dumneavoastră?
Vă plângeți ca o femeie înainte.... și după ce-a luat contact cu lumea. Așteptați să vă cheme, mergeți Singur și declarați tot ce știți. Vă veți simți altfel, după, iar pe plan familial, veți avea Numai de câștigat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil că am fi ajuns să ne dezvoltăm anumite puteri [parapsihologice] -ne folosim cel Mult 8% din capacitatea creierului-, dacă am fi conștientizat de la începuturi -pe lângă alte nevoi și dorințe- pe a unui copil - materializarea ego-ului părinților adică, Toate temerile Și aspirațiile sunt proiectate asupra progeniturii, sperând ca măcar aceasta să scape cu viață.
Și ce să mai dezbat despre principiul similarității unde, deși se regăsește mai mult pe fluturaș, oameni care n-au în comun ceva peste 25% îl încalcă, cu sau fără voința lor împărtășită, sfidând, mai presus de tot, orice normă de bun-simț? Cam ce ar spera c-ar fi rezultatul, din moment ce nu are cunoștințele necesare or ani de viață pentru a testa pe cineva? Iar dacă nu te ridici la un minim de 75%, ți-ar mai fi îngăduit să speri ceva?
Este o iluzie, din moment ce lumea a devenit patriarhală -lucru consfințit în Orice religie-, să crezi că au existat căsătorii fericite - femeile au luat dispoziții, iar bărbații s-au declarat satisfăcuți.
''Însoară-te în grabă și regretă pe îndelete''.
Cei nevinovați suferă, iar alții se-mbogățesc.
Din.... câte cunosc, poți să suni până pe la 20-21 h și, preferabil, să-ți faci simțită prezența printr-un text, la început, dându-i un timp de gândire, astfel.
Și ce autoritate, egală sau mai mare decât a președintelui de asociație, o avea acea persoană care a reușit să-i dirijeze voința chiriașului?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La asta mă gândeam și eu.
După cum ați scris, reiese că Nu acoperă bunurile, ci ceea ce-a mai rămas - calitatea pereților în urma inundației. Ar fi trebuit să fi Clarificat asta înainte, după cum și eu am întrebat cum despăgubește firma în caz de dispariție [extratereștri, autocombustie] și-au rămas blocați.
''Întrebări fără răspuns, manifestate sonor''.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna Murgu, cu mentalitatea asta nu vom ajunge în veci la rangul de om. Inteligența rațională este Inferioară celei emoționale, drept dovada că animalele ucid Doar pentru hrană [însă noi Și pentru sex animalic].
Câinii, pentru a ajunge ''de pază'', au suferit numeroase încrucișări, începând cu lupul. Aceste mutații au avantajat pe cei care au avut nevoie să li se protejeze agoniseala, Nicidecum pentru binele Naturii, iar a face distincție între ceva inoculat ca fiind conform cu realitatea și ceea ce ar trebui cu adevărat să ne guverneze spiritele, mi se pare nedemn de cineva care consideră că, dacă gândește, este superior Oricărui animal. Asta-i o mentalitate capitalistă, având ca zeu pe cel al banului. Mai mult, nu cred că cineva și-ar face rost de un copil să-l păzească.
Sincer, ca întotdeauna, cu repercusiunile pe care le-aș putea avea în viitor, dacă ar fi să aleg între un câine și a trăi pe Terra, aș alege indubitabil compania chiar și Numai unui singur câine, undeva, pe o altă planetă.
Oricât de amuzant ar pare, încercați Toate genurile de muzică, doamnă, până le descoperiți vocația, sigur îi veți prinde lătrând pe alt ton. Ascultați cu ei melodiile preferate, cântați cu ei, recompensați-i când vedeți că-și dau interesul.
Investiți într-un sistem care poate reda muzică și prin care vă pot auzi pe dumneavoastră discutând cu mama, eventual comunicați cu ei din casă astfel.
Se plictisesc teribil în acel spațiu mic. Puneți-le o oglindă împrejur -o dată pe săptămână să-i intrige mult timp- și cu muzica pe fundal.... doar o înregistrare video vă trebuie să-i faceți celebri.
Are dreptate domnul avocat, Poliția nu se poate implica, însă puteți să-l acționați dumneavoastră în instanță și, pe baza a ce este stipulat în contract, chiar dacă este unul sub semnătură privată, se decide, iar dacă nu ați consemnat nimic, va fi cuvântul dumneavoastră împotriva acelei creaturi.
Înregistrați acum video stadiul lucrării.
Domnule Faulkner, dar mai toți care au probleme cu asociația sunt trimiși la Parchet și sunt femei care chiar Nu se lasă călcate-n picioare.
Ați fost păgubit, treceți peste asta și prin ei cu procurorul.