avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate mr_raluca

Activitate mr_raluca

Buna ziua ziua ,care sunt formalitățile pentru a putea beneficia de concediu plătit 75 % pe timpul cat copii sunt lăsați acasa de la scoala in contextul corona virusului
Buna ziua ,m ar interesa sa stiu daca se poate intra in concediu creștere copil pana la varsta de 7 ani pentru un copil care ulterior s a aflat că are astm; ce beneficii are mama;daca se considera un grad de handicap și în ce măsură il afectează pe viitor ?
Răspuns la discuția somaj
contractul meu expira in iunie ,eu in momentul asta pot opta pentru somaj?,am ultimele 12 luni lucrate
Discuție somaj
as vrea sa stiu daca pot opta pentru somaj in conditiile in care contractul meu de munca este limitat de 1 an de zile (am avut contract de 6 luni si un an )iar in momentul in care eu vreau sa-mi iau somaj fac 1 an si 11 luni pe contract
este vreo modificare a indemnizatiei crestere copil pentru mamele aflate deja in plata ,se poate modifica concediul de la 1 an la 2 ?
buna ziua as vrea sa stiu daca se poate prelungi concediul de crestere copil de la 1 an la 2 in legea actuala si ce presupune acordarea stimulentului de insertie la varsta de 2 ani pe intelesul oricui va rog
Răspuns la discuția INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL 2012
deci noua lege nu spune nimic nou decat faptul ca indemnizatia s-a marit cu 85 %?
Răspuns la discuția INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL 2012
22 02 2012 ,am optat pentru un an si in cateva luni ar trebui sa ma intorc la munca
BUNA ZIUA, AS VREA SA STIU DACA MAI IMI POT PRELUNGI CONCEDIUL PENTRU CRESTERE COPIL CU INCA UN AN IN CONTEXTUL LEGII ACTUALE
Buna ziua,vreau sa stiu daca mai imi pot prelungi cu inca 1 an indemnizatia de crestere copil tin sa precizez ca am optat pentru 1 an si deja mai am cateva luni pana la inceperea serviciului