Buna ziua ziua ,care sunt formalitățile pentru a putea beneficia de concediu plătit 75 % pe timpul cat copii sunt lăsați acasa de la scoala in contextul corona virusului
Buna ziua ,m ar interesa sa stiu daca se poate intra in concediu creștere copil pana la varsta de 7 ani pentru un copil care ulterior s a aflat că are astm; ce beneficii are mama;daca se considera un grad de handicap și în ce măsură il afectează pe viitor ?
as vrea sa stiu daca pot opta pentru somaj in conditiile in care contractul meu de munca este limitat de 1 an de zile (am avut contract de 6 luni si un an )iar in momentul in care eu vreau sa-mi iau somaj fac 1 an si 11 luni pe contract
buna ziua as vrea sa stiu daca se poate prelungi concediul de crestere copil de la 1 an la 2 in legea actuala si ce presupune acordarea stimulentului de insertie la varsta de 2 ani pe intelesul oricui va rog
Buna ziua,vreau sa stiu daca mai imi pot prelungi cu inca 1 an indemnizatia de crestere copil tin sa precizez ca am optat pentru 1 an si deja mai am cateva luni pana la inceperea serviciului