Dețin un apartament în România pe care l-am cumpărat când eram cetățean român. De 2 luni nu mai am cetățenie română, am austriacă. Cum plătesc impozitul pe apartament? Se mărește? Trebuie să fac alte acte?
Niciodată nu aduce la cunoștință angajatului că face parte din vreo comisie. Te trezești că faci parte și ai de semnat.. Deci nu o să primesc vreun exemplar. Mi se arată decizia și dacă vreau mi se face o copie.
Buna ziua! Precizez de la inceput ca sunt informaticianul scolii. Directorul ma obliga sa fac parte din comisia de achizitii la nivel de scoala! Avem un administrator al scolii si 2 contabili. Ma poate obliga legal sa fac parte din aceasta comisie? Mentionez ca nu cunosc legislatia de achizitii publice, nu am competenta sa evaluez documentatia de calificare a ofertantilor , fiind tot felul de achizitii si contracte de executie de lucrari.
Am o hotarare judecatoreasca irevocabila in care scrie ca paratul trebuie sa-mi restituie o masina si cheltuieli de judecata. Ce trebuie sa fac in continuare?Alt proces de executare silita sau astept ca hotararea sa fie pusa in aplicare de organele abilitate? Cum se face apel la executor si unde?
Am o hotarare judecatoreasca irevocabila in care scrie ca paratul trebuie sa-mi restituie o masina si cheltuieli de judecata. Ce trebuie sa fac in continuare?Alt proces de executare silita sau astept ca hotararea sa fie pusa in aplicare de organele abilitate?
Din punct de vedere legal cine are voie sa dea aprobare pentru inteparea in teava de gaz de pe casa scarii?Primul care a pus gaz sau poate oricine care-i intepat?
Tatal meu a vandut o masina in august 2010.Fiind batran(are 77 de ani), a facut procura cumparatorului sa vinda si sa cumpere masina fara sa-l mai poarte pe el pe drumuri. Dupa 2 ani ne trezim ca avem de platit impozit la masina pe care tata n-o mai are, ba mai mult aflam de la cumparator ca nici el n-o mai are. A vandut masina fara sa faca acte. In concluzie cineva circula cu actele pe numele tatalui meu iar daca ala face prostii in trafic plateste tata asa cum plateste si impozitul pentru o masina pe care n-o mai are. Nu pot da masina furata pentru ca exista acea procura.. Cumparatorul nu vrea sa faca acte pentru ca nu mai are masina si nici nu-l intereseaza ca noi platim impozit.Nu pot anula procura pentru ca tata a primit bani pe masina. Cum fac totusi sa scap de impozit si de vreo amenda fereasca Dumnezeu pe care o ia cel care conduce masina?