avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita - procedura
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita - procedura

Am o hotarare judecatoreasca irevocabila in care scrie ca paratul trebuie sa-mi restituie o masina si cheltuieli de judecata. Ce trebuie sa fac in continuare?Alt proces de executare silita sau astept ca hotararea sa fie pusa in aplicare de organele abilitate? Cum se face apel la executor si unde?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:58, 10 Septembrie 2013
Contactati executor judecatoresc responsabil domiciliului debitorului dvs,care va demara procedura de executare silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca irevocabila Dolila Dolila Am o hotarare judecatoreasca irevocabila in care scrie ca paratul trebuie sa-mi restituie o masina si cheltuieli de judecata. Ce trebuie sa fac in ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari goe_07 goe_07 Asociatia de proprietari in ianuarie 2011 a obtinut hotarare definitiva si irevocabila prin care obliga proprietarul unui apartament la plata de restante ... (vezi toată discuția)
Recuperare costuri executare cuziamusia cuziamusia Buna ziua In civil, in calitate de reclamant am obtinut succesiv sentinte favorabile la judecatorie, tribunal si curtea de apel. In fiecare sentinta partea ... (vezi toată discuția)