avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... hotarare judecatoreasca irevocabila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

hotarare judecatoreasca irevocabila

Am o hotarare judecatoreasca irevocabila in care scrie ca paratul trebuie sa-mi restituie o masina si cheltuieli de judecata. Ce trebuie sa fac in continuare?Alt proces de executare silita sau astept ca hotararea sa fie pusa in aplicare de organele abilitate?
Cel mai recent răspuns: Dolila , utilizator 10:49, 10 Septembrie 2013
Va trebui sa apelati la executor, daca asteptati , asteptati degeaba, se pune in executare doar la cererea dvs.
Ce inseamna sa apelez la executor? Un alt proces la tribunal sau cum se procedeaza?Este prima data cand ma confrunt cu asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - procedura Dolila Dolila Am o hotarare judecatoreasca irevocabila in care scrie ca paratul trebuie sa-mi restituie o masina si cheltuieli de judecata. Ce trebuie sa fac in ... (vezi toată discuția)
Rog cateva sfaturi - pentru executare silita oanaportar oanaportar Buna seara ! Sora mea a castigat un proces civil. Instanta l-a obligat pe pârât: - să restituie surorii mele o suma de bani, precum şi ... (vezi toată discuția)
Decizie tribunal iustinian13 iustinian13 M-am judecat la tribunal intr-o actine cu pretentii in calitate de parat. Am pierdut procesul. Astept comunicarea pentru a face apel. Intrebarea mea este, in ... (vezi toată discuția)