buna ziua
am si eu o intrebare:locuiesc in sect 5 si primeam prin posta cat am de platit impozitul la casa-curte-si masina,anul acesta e la fel sau trebuie sa merg la administratie sa iau cat am de plata?
va multumesc
buna ziua
am si eu o intrebare,cumnata mea are un teren in com ogrezeni giurgiu,a facut cadastru si intabularea,apoi la dezmembrat in 2 loturi si unul vrea sa ni l de a noua.ce trebuie sa facem ca sa ne faca act de vanzare cumparare,ce acte trebuiesc pt acest lucru?
va multumesc
buna ziua
am si eu o intrebare,fratele meu este nascut pe 8.12.1956 si lucreaza de la 14 ani numai pe santier,are si ani lucrati in grupa 1,se poate pensiona mai devreme de anul 2017,chiar si anticipat fara penalizari?
va multumesc
buna ziua
matusa mea a implinit 60 ani pe18 06 2014 si in martie a depus dosarul de pensie la limita de varsta-59 ani si 9 luni-fara sa i se spuna ca nu se poate
vineri a primit o suma de bani care nu stia ce reprezinta ea asteptand decizia de pensionare
azi a fost la casa de pensii sa intrebe ce reprezinta acei bani si i sa spus ca din martie a fost pensionata anticipat si nu la limita de varsta pt ca nu se incadra si sa se duca pe 15 iulie sa faca o cerere ca sa o treaca la pensie la limita de varsta,este normal asa sau trebuia sa ma pensioneze la limita de varsta?
multumesc
tatal meu a decedat pe 12 aprilie 2014 ,iar pe 15 aprilie mama mea ia ridicat pensia,vreau sa va intreb daca mama mai poate ridica si pensia pe cele 12 zile ale lunii aprilie sau pensia pe care a luat o pe 15 aprilie era pt toata luna aprilie,va multumesc in numele mamei mele
buna ziua
am si eu o intrebare,tatal meu a decedat pe 12 aprilie,mama traieste fiind paralizata si avand o pensie foarte mica,ii putem face pensie de urmas dupa tata si daca da ce acte ne trebuiesc si unde putem merge .mama locuind in bucuresti sector5.
va multumesc