avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia dupa deces
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia dupa deces

tatal meu a decedat pe 12 aprilie 2014 ,iar pe 15 aprilie mama mea ia ridicat pensia,vreau sa va intreb daca mama mai poate ridica si pensia pe cele 12 zile ale lunii aprilie sau pensia pe care a luat o pe 15 aprilie era pt toata luna aprilie,va multumesc in numele mamei mele
Cel mai recent răspuns: vasilica67 , utilizator 15:25, 15 Mai 2014
Pensia primita in 15 aprilie este pe luna(toata)aprilie 2014.
pensia pe luna în care a avut loc decesul se achita integral
(mama dvs a primit pensia sotului pentru toata luna aprilie)
va multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandirea proprietatii tatalui meu zialulu zialulu Buna ziua.Tatal meu ,inpreuna cu mama mea,au cumparat un apartament in anul 1974 cu plata retinuta in fiecare luna la salariu pe timp de 30 de ani.In acest ... (vezi toată discuția)
Card credit neachitat- posesor decedat apacareplange apacareplange Buna ziua. Vreau sa va aduc la cunostinta urmatorul fapt: mama a decedat acum 1 luna ( tata acum 5 ani), iar mama a avut doua carduri de credit( unul cu 3000 ... (vezi toată discuția)
Mama primeste in continuare pensia de urmas gabriela_stoica gabriela_stoica va rog sa ma ajutati cu o problema,sotul mamei mele,a decebat in urma cu un an,el fiind pensionar pe caz de boala,avand o pensie de militari,mamei ii sa ... (vezi toată discuția)