avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Activitate gheciu

Activitate gheciu

Buna ziua,
Urmeaza sa achizitionez un teren intravilan in mediu rural.Pe acest teren este o casa paraginita( in proportie de 90%) care nu e conectata la reteaua de electricitate.
1. Care este procedura de intocmire a actelor de vanzare -cumparare(trebuie cadastru?) si cam cat m-ar costa intocmirea actelor(orientativ)?
2.Cum procedez sa obtin autorizatia de demolare(eventual cam cat m-ar costa, orientativ)?
un nevazator are capacitatea de a incheia un contract de comodat sub semnatura privata(el fiind comodatarul) pentru utilizarea unui teren agricol?
Răspuns la discuția contract de comodat
Multumesc pentru raspuns. Sa fiu mai explicit: Tatal meu este proprietarul a 1,7 ha teren arabil. Urmeaza sa depuna cererea de subventie pe suprafata agricola. Dat fiind faptul ca are handicap grav( nu se poate deplasa) eu sunt cel care utilizeaza terenul agricol. As vrea sa stiu care este forma cea mai avantajoasa si legala de contract ( sa nu fie cazul sa-l deplasez sau sa fac cheltuieli ) astfel incat cererea de subventie s-o fac pe numele meu , ca utilizator ( ex. contract de comodat sub semnatura privata, daca exista asa ceva). Scuzati-mi limbajul de lemn.

In cadrul carei institutii se incheie un contract de comodat intre doua parti?
Răspuns la discuția obligatia de a face pentru fond
Multumesc!
La primul termen, s-a cerut amanare pentru invoiala intre parti.Procedural, ce trebuie sa faca reclamantul, ce trebuie sa faca paratul.
sunt reclamat pentru repararea gardului ce ma desparte de vecini.Daca in timpul derularii procesului eu repar gardul se stinge litigiul?
Reclamatul este salariat al judecatoriei. Pot cere stramutarea procesului si care sunt pasii de urmat. Multumesc!
Buna ziua,
Pe 8 oct 2012 sotul meu este citat ca parat de un vecin.Avem in gradina casei o stupina amplasata respectand legea apiculturii.Vecinul ne cere sa mutam stupina.
Nu stim cum sa procedam la prima infatisare
- sotul poate sa consulte dosarul inainte de prima infatisare;
-e necesara intampinarea;
- trebuie sa aducem probe (nu stim ce probe sunt acceptate,ex.poze)
Pe scurt care sunt pasii care trebuie facuti pana la prima infatisare.
Avand in vedere ca e timpul scurt , va rog sa-mi raspundeti in timp util.
Multumesc!