Contract de munca fara acordul meu.fata mea a fost găsită cu un contract de munca,in alt oraș.nu cunoaște angajatorul.initial a mers să se angajeze,i s a cerut revisal.de acolo a văzut că este angajata in alt oraș.am sunat la ITM,mi s a sugerat sa merg la ANAF,posibil sa fi fost o greșeală .de la ANAF ni s a spus același lucru,este angajata de 3 ani.nu știe,nu cunoaște,nu are idee cum acel angajator a intrat în posesia datelor personale și s a folosit de acestea.ce pot sa fac? Mulțumesc
Am o fetita de 4 luni,nascuta in romania.am lucrat in italia,m am intors in romania,am nascut aici si locuiesc aici.sotul lucreaza incontinuare in italia.am depus cererea pt alocatie aici,insa mi s a spus ca nu am dreptul la alocatie in romania,pt ca sotul lucreaza in strainatate.ce pot face pt a beneficia de alocatie in romania? Multumesc frumos
am divortat in urma cu 2 ani,avem custodie comuna.doar ca tatal nu este de acord ca sa pot iesi din tara pt a merge in vacanta.eu lucrez in italia,si de sarbatori as putea avea copilu cite o saptamina cu mine.intrebarea mea este:ce pot face pt a putea merge cu fetita in vacanta in strainatate(nu am primit nivi macar o data pensie de la el,de venit sa o vada ,nu prea vine )atuul lui este ca are un certificat de handicapat,de unde dovedeste ca nu se poate deplasa.va rog frumos sa mi spuneti si mie ce sanse am.eu sint de acord sa dau declaratie in fata oricarui notar,ca imi aiu fetita doar pt un scurt timp,dupa care ma oblig sa o aduc inapoi in romania
este vorba despre o cabina de dus,un boiler ...oglinda si chiuveta.acum sint cu copilul la mama mea si as fi vrut sa ne folosim de ele.multumesc inca o data