n-am fost explicit, asa este: intrebarea era de fapt - impotriva cui ma indrept cu actiunea de contestare? catre ANAF (care imi instituie poprirea) sau catre creditor ?
Cum se formuleaza o contestatie la executare ANAF? Dupa ce am fost in somaj 11 luni si ceva, vine agentia si imi cere banii inapoi.. Poate nu- s explicit dar cam asta e situatia.
bun gasit,
va rog precizati ce se intampla cu contributiile angajatorului care se transfera catre angajat: sumele se vor transfera modificand contractul individual de munca al salariatului; ce se intampla in cazul persoanelor aflate in concediu medical? codul muncii spune ca in perioada suspendarii contractului de munca nu se fac modificari iar in aceasta situatie salariatului nu i ramane decat sa plateasca contributiie diminuindu i se in acest fel salariul net.
sper ca am explicat bine si va multumesc pentru raspuns
va multumesc pentru raspuns; nu inteleg cum e cu renuntarea simpla...merge mama (succesorul) si declara ca renunta? si notarul ce procedura trebuie sa aplicen? cred ca trebuie sa merg la carte...poate