avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Activitate ettorebariton

Activitate ettorebariton

buna ziua, va rog, bursa de studii pentru elevi se acorda lunar sau semestrial...va multumesc
Răspuns la discuția somajul
da, trebuie sa indeplinesti conditia de 12 luni lucrate in ultimele 24 de luni
Răspuns la discuția Contestatie la executare ANAF
creditor e ag.plati si inspectii sociale Bucuresti care da dosaru ANAF ului
Răspuns la discuția Contestatie la executare ANAF
n-am fost explicit, asa este: intrebarea era de fapt - impotriva cui ma indrept cu actiunea de contestare? catre ANAF (care imi instituie poprirea) sau catre creditor ?

multumesc
Cum se formuleaza o contestatie la executare ANAF? Dupa ce am fost in somaj 11 luni si ceva, vine agentia si imi cere banii inapoi.. Poate nu- s explicit dar cam asta e situatia.
multumesc, inteleg,,,,,,,,dar pana se opereaza, acei bani trebuie platiti: de unde?,
nu. deoarece bunica a facut actul de vanzare in depina legalitate fiind unic proprietar
bun gasit,
va rog precizati ce se intampla cu contributiile angajatorului care se transfera catre angajat: sumele se vor transfera modificand contractul individual de munca al salariatului; ce se intampla in cazul persoanelor aflate in concediu medical? codul muncii spune ca in perioada suspendarii contractului de munca nu se fac modificari iar in aceasta situatie salariatului nu i ramane decat sa plateasca contributiie diminuindu i se in acest fel salariul net.
sper ca am explicat bine si va multumesc pentru raspuns
nu se prelungeste
Răspuns la discuția succesiune
va multumesc pentru raspuns; nu inteleg cum e cu renuntarea simpla...merge mama (succesorul) si declara ca renunta? si notarul ce procedura trebuie sa aplicen? cred ca trebuie sa merg la carte...poate