Buna seara,bunica mea(mama tatalui)este unica mostenitoare a unei garsoniere,ea avea doi copii!tatal meu a decedat in urma cu 4 ani,sora lui tata are doi copii...iar acum am aflat ca bunica a facut act de vanzare cumparare varului meu fara ca noi sa stim ceva!Bunica a fost recasatorita si ia murit sotu au avut ap.cu 3 cam care ulterior la vandut si la impartit cu copii sotului decedat,apoi ea a cumparat o garsoniera cea despre care v-am spus ca a trecuto pe numele varului meu!Avem si noi dreptu la ceva,fiind urmasii tatalui meu?Va multumesc!
Buna seara,
Aveti dreptul sa o mosteniti pe bunica DACA lasa ceva bunuri in masa succesorala (daca are bunuri in proprietate in momentul decesului). Altfel ... nimeni nu este obligat sa lase mostenire.
Succesiune bunica
gina taban
Buna ziua,bunica a avut 2 copii,ea a decedat,unul din fii a decedat si acesta din urma are 3 copii.Fiul decedat a avut o garsoniera la care 2 din copii au ... (vezi toată discuția)
Mostenirea
beta88
am si eu o rugaminte mare la voi!aveam un unchi care a murit,avea o garsoniera, iar el nu era casatorit nu avea copii!parinti lui au murit si ei iar singuri ... (vezi toată discuția)