avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avem si noi dreptul la ceva, fiind urmasi dupa tata?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avem si noi dreptul la ceva, fiind urmasi dupa tata?

Buna seara,bunica mea(mama tatalui)este unica mostenitoare a unei garsoniere,ea avea doi copii!tatal meu a decedat in urma cu 4 ani,sora lui tata are doi copii...iar acum am aflat ca bunica a facut act de vanzare cumparare varului meu fara ca noi sa stim ceva!Bunica a fost recasatorita si ia murit sotu au avut ap.cu 3 cam care ulterior la vandut si la impartit cu copii sotului decedat,apoi ea a cumparat o garsoniera cea despre care v-am spus ca a trecuto pe numele varului meu!Avem si noi dreptu la ceva,fiind urmasii tatalui meu?Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ettorebariton , utilizator 22:38, 19 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Aveti dreptul sa o mosteniti pe bunica DACA lasa ceva bunuri in masa succesorala (daca are bunuri in proprietate in momentul decesului). Altfel ... nimeni nu este obligat sa lase mostenire.
nu. deoarece bunica a facut actul de vanzare in depina legalitate fiind unic proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune bunica gina taban gina taban Buna ziua,bunica a avut 2 copii,ea a decedat,unul din fii a decedat si acesta din urma are 3 copii.Fiul decedat a avut o garsoniera la care 2 din copii au ... (vezi toată discuția)
Mostenirea beta88 beta88 am si eu o rugaminte mare la voi!aveam un unchi care a murit,avea o garsoniera, iar el nu era casatorit nu avea copii!parinti lui au murit si ei iar singuri ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire - lipsa certificat mostenitor psvictor psvictor Buna ziua, Am urmatoarea speta la care am nevoie de un raspuns: Bunica dupa mama a decedat anul trecut si dorim sa facem dezbaterea de mostenire. ... (vezi toată discuția)