avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Activitate agabi80

Activitate agabi80

Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns? Am un domeniu www pe numele meu persoana fizica si sunt asociat in cadrul unei firme SRL. Vreau sa folosesc domeniul pe firma in care sunt asociat. Trebuie sa mut domeniul de pe numele meu pe firma sau il pot folosi asa? Activitatea firmei se rezuma la acest domeniu. Multumesc
Buna ziua,

Va rog, daca ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri.

Lucrez la construirea unei platforme de rezervari turistice online.
Platforma va functiona ca si gazduire pentru hotelierii unde le punem la dispozitie diverse facilitati pentru rezervari si anume:
Sistem pentru gestionarea camerelor
Procesatori de plati online cu plata directa in conturile acestora sau plata la destinatie in functie de fiecare hotel cum accepta platile.
Rezervarile sunt gestionate si validate de catre fiecare hotel in parte cat si termenii si conditiile rezervarilor.

Administratorul sau firma care administreaza situl nu se implica in rezervari si nici nu colecteaza banii de la turisti.
In aceste conditii trebuie sa am un Brevet de Turism si Licenta de Turism?

Multumesc pentru informatii
Buna ziua,
In luna octombrie 2021 am cautat un programator web si am facut un contract cu acesta. Contractul la facut pe firma lui.
Am platit jumatate din suma prin transfer bancar conform facturii emise iar restul de bani la finalul proiectului.
Pe toata perioada contractuala nu a facut nimic din proiect si a continuat cu alte termene de finalizare. Le-am acceptat in speranta ca va face ceva.
Am fost dus cu vorba timp de cateva luni.
In 04.02.2022 i-am trimis o notificare ca renunt la serviciile lui si sa-mi returneze banii plus o suma pentru ca nu si-am indeplinit sarcinile si pentru ca am fost mintit.
Acesta a revenit cu un angajament pe 14.03.2022 ca pana in data de 19.03.2022 va depune suma contractuala in contul meu.
Nu sa intamplat nimic nici pana in ziua de astazi ba chiar mai mult mi-a trimis fisiere cu capturi ca a facut transferul dar banii nu au ajuns la mine.
In momentul de fata acesta nu mai raspunde la mesaje si nici la telefon.
Ma puteti ajuta cu un raspuns ce trebuie sa fac?
Sa ii fac plangere la politie pentru inselaciune?
Multumesc
Buna seara,
Am si eu o intrebare legata de restante si fondul de rulment. Eu am fondul de rulment de 280 ron iar total sume restante la intretinere pe 4 luni dar sumele adunate insumeaza suma de 250 ron. Administratora mi-a pus penalizare pe fiecare luna unde insumeaza aproximativ 30 ron. Are dreptul sa imi puna penalizare daca eu am fond de rullment iar sumele restante nu depasesc fondul de rulment?
Multumesc
Astept raspuns
Buna ziua.
Am si eu o intrebare legata de consumul de energie electrica.Ieri mi-a venit o factura cu recalcularea ultimelor 2 luni in care imi apare si pe factura si pe contor un consum de 11000kwh si o suma de 4900ron.
Am facut sesizare la furnizor si mi sa spus ca se deplaseaza la locul faptei sa verifice dar daca nu se constata o defectiune la contor trebuie sa platesc si deplasarea. Credeti ca este posibil ca intr-o garsoniera sa se faca un consum de 11000kwk ? Eu locuiesc in aceasta garsoniera din 1983 dar nu mi sa intamplat asa ceva niciodata.
Va multumesc.
Gabriel