avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Trebuie sa schimb domeniul www de pe persoana fizica ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Trebuie sa schimb domeniul www de pe persoana fizica pe firma?

Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns? Am un domeniu www pe numele meu persoana fizica si sunt asociat in cadrul unei firme SRL. Vreau sa folosesc domeniul pe firma in care sunt asociat. Trebuie sa mut domeniul de pe numele meu pe firma sau il pot folosi asa? Activitatea firmei se rezuma la acest domeniu. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:06, 19 Septembrie 2022
Puteți vorbi cu administratorul domeniului să facă transferul pe firmă prin vânzare către aceasta sau cum doriți sau îl puteți păstra pe persoană fizică și să îl dați în comodat sau în chirie firmei. Astfel, puteți deduce cheltuielile cu întreținerea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domeniu web persoana fizica folosit pe srl NoNamed NoNamed Buna ziua! Am un domeniu web .ro luat inainte de infiintarea SRL-ului, pe persoana fizica. Am mai vazut alte discutii pe forum dar niciunul cu un raspuns ... (vezi toată discuția)
Deducere tva - cheltuiala sediu social - speta mai speciala flaviuscondrea flaviuscondrea Deducere TVA - cheltuiala sediu social - speta mai complexa. Context: - firma cod caen 6201, plateste impozit pe venit de 3% si platitoare de TVA - ... (vezi toată discuția)
Deducerea chieriei si a altor cheltuieli pentru o firma care functioneaza in alt spatiu decat sediul social. stildeviata stildeviata De putin timp am infiintat un SRL avand ca domeniu de activitate Publicitate- cod CAEN 731.Pentru sediu social am incheiat un contract de comodat la o adresa ... (vezi toată discuția)