Evaluarea este aceeași pentru doua locuri de munca cu specific diferit.
Va dau un exemplu: "prepara soluții chimice" este aplicabilă pentru un loc de muncă; in celălalt nu exista așa ceva, dar se evaluează ca "nu executa", in loc sa se treacă "not applicable".
Buna ziua!
Va rog să îmi spuneți și mie daca e legal ca angajatorul sa depuncteze la evaluarea profesionala anuală pentru acțiuni care nu se regăsesc în fișa postului.
Mulțumesc!
Buna ziua!
Cine are grupa a doua de munca beneficiaza de iesirea la pensie cu 2 ani mai devreme pentru ca a locuit minimum 30 de ani intr-o localitate poluata?
Multumesc!
Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti si mie daca sotia este pensionata de boala ( 600 lei ), nu mai locuieste cu sotul dar nu vrea sa divorteze, poate sa beneficieze de pensie de intretinere?
Multumesc!
Buna ziua!
Sunt Nicoleta, locuiesc in Barcanesti-Prahova si am urmatoarea problema.
Am pus instalatie GPL pe autoturismul proprietate personala; am fost la RAR pentru omologare, mi-a fost trecuta instalatia in CIV si am mers la Politie pentru a depune actele pentru un nou talon auto.
Mi s-a spus ca nu poate sa imi dea dovada in aceeasi zi; emiterea dovezii este intre 3 si 5 zile ( am fost joi si mi s-a spus ca imi da dovada luni ) .
Nu pot sa fac lucrul asta pana nu raman in concediu.
Exista o baza legala pentru emiterea dovezii inlocuitoare a talonului?
Suntem, totusi, intro evidenta COMPUTERIZATA!
Multumesc!
Buna ziua!
Ma numesc Nicoleta Vlaicu si as dori sa aflu si eu cum pot sa recuperez pensia alimentara de la fostul sot care nu a platit timp de doi ani si jumatate pentru ca nu a avut venituri(cu toate ca i-a fost fixata la venitul minim pe economie). Acum s-a pensionat si vreau sa stiu unde sa ma adresez pentru a recupera acesti bani de la el.
Multumesc!