separatistul a scris:
nici nu trebuie sa dati de vre-un proprietar , vreodata , o sa va vina acasa o amenda ceva , si in PV o sa-i vedeti numele .
in acel moment , va puteti intalnii cu el , si veti merge sa modificati toate actele masinii .
nu vrea , nu-i nimic , atunci va puteti insusi placutelede imatriculare . si gata povestea .
interesanr e ca,de cand am vandut masina, absolut nicio amenda, instiintare nimic...doar ca eu platesc in continuare impozitul pe ceva ce nu folosesc! e frustrant.
av_silvia_margineanu a scris:
Ar fi trebuit sa mergeți la Serviciul de înmatriculari sa solicitati înregistrarea instrainarii in baza actelor de vinzare-cumpărare.
repet, am pierdut acel act de vanzare-cumparare facut de mana,pe capota masinii...Stiu doar unde stau parintii celui care i-am vandut masina,dar ei zic ca el este plecat de ani buni, si logic ca nu or sa imi dea cnp-ul lui sau orice date despre el.
Plus ca daca el a vandut masina la scurt timp dupa ce a cumparat-o, logic ca nu o sa vrea sa plateasca impozitul,iar actualul proprietar, nici nu stiu cine e...