avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Activitate camyx

Activitate camyx

Si daca nu am castig de cauza, ce e de facut?
Buna ziua.In martie 2012 am cumparat o casuta in sect.5.Casuta(o camera,baie ,bucatarie) a fost construita in 2008 fara autorizatie.,si pe un teren liber parasit.
Ne-a incantat pretul destul de ieftin cu care am cumparat,dar nu ne-am dat seama pe moment de consecinte,deci nu exista cadastru,intabulare sau altceva.Am deschis un proces de constatare care este inca pe rol,si care se tot amana de un an.Terenul care in schita cadastrala apare ca liber parasit proprietar necunoscut,a fost cumparat in 1987,de fam,X,acestia neavand mostenitori(reiese de la administratia financiara).Din acte reiese ca fam.X a donat statului terenul,in schimbul unei locuinte sociale,dupa ce casa in care locuiau le-a luat foc.Surprinzator ca acestia figureaza inca la taxe si impozite.Cei de la care am cumparat nu mai sunt de gasit.Nu pot incheie contract cu Apa Nova,sau cu Enel.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.

Multumesc,
Răspuns la discuția Taxa judiciara
multumesc pentru raspuns,dar daca ne cununam ,cum achitam taxa?
Discuție Taxa judiciara
Buna ziua.impreuna cu concubinul meu am achizitinat un imobil.Am deschis la judecatorie o actiune in constatare.Au fost emise citatii pe numele fiecaruia,cu mentiunea achitarii taxei judiciare de timbru.Intrebarea este daca platim fiecare in parte aceasta taxa sau impreuna acea suma(sau trebuie sa dam fuga la primarie).

Multumesc,
Răspuns la discuția inselatorie?
nu,s-a racordat la vecinii din spatele casei.Multumesc,
Discuție inselatorie?
Buna seara,mama mea a cumparat o casa cu chitanta de mana.Casa a fost construita fara autorizatie pe un teren parasit.Ulterior a aflat ca acel teren a fost donat la stat in urma cu 25 ani de fostii proprietari.Mai rau e ca nu poate sa faca contract pentru apa sau curent electric. ce e de facut in acest caz?

Multumesc,
Discuție impozit
Buna seara.

cu o dovada sau cu chitante ca platesc impozit pe teren si sunt trecuta pe rol,se poate face contract la renel si apa nova?

Multumesc,
Discuție donatie
pot cumpara un teren de la stat daca acesta a fost donat de proprietari in urma cu 25 de ani?