avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Activitate cristinabanciu

Activitate cristinabanciu

Buna ziua. Am urmatoarea nelamurire. Sunt parte intr-un proces care se afla in recurs, proces de evacuare in care eu trebuie sa platesc folos de tras pentru lipsa folosintei locuintei iar cealalta parte trebuie sa-mi achite contravaloarea investitiilor efectuate de mine la imobil in perioada cand imobilul era in proprietatea mea. Intrebarea este pot cere si actualizarea sumei (cu titlu de contravaloarea a investitiilor) cu indicele de inflatie deoarece investitiile au fost efectuate in 2002, eu am pierdut imobilul in 2005 (data de la care trebuie sa platesc si folos de tras) iar pentru folosul de tras s-a calculat si indicele de inflatie.
Rog foarte urgent luni am termen. Multumesc
Mentionez nu am avocat in cauza, sunt consilier juridic si ma reprezint singura.
Discuție taxa auto
Buna ziua. am adus o masina din germania in august, un audi A4 din 1997, am facut de doua ori numere rosii acum vreau sa fac a treia oara dar am vazut la televizor ca presedintele a suspendat taxa auto. Mai trebuie sa dau in judecata sau pot inmatricula masina fara plata taxei. Am cumparat masina cu 1700 euro iar taxa este 1701 euro. Multumesc
Discuție urgent !!!!!!!!
daca am chemat in garantie o societate care e in reorganizare ce se intampla la proces?
Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. O persoana a fost angajatul societatii in functia de economist la CFG - control financiar de gestiune. In decembrie anul trecut a fost schimbata functia in auditor intern - conform prevederilor legale fiind societate de stat avem nevoie de auditor intern - . In baza art. 22 alin 5 din legea 672/2002 este incopatibil din punctul meu de vedere daca a detinut functii in societate in ultimii ani. Intrebarea este este sau nu incompatibil cu functia detinuta in prezent? Multumesc