avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Activitate bogdandobre

Activitate bogdandobre

Răspuns la discuția Mostenire partaj
Multumesc.Puteti sterge intrebarea?
Discuție Stergere mesaj
Vreau sa sterg o intrebare postata astazi.
Buna ziua. Parintii sotiei au cumparat un apartament pe numele nostru unde am locuit o perioada de 2-3 ani dupa care am vandut am locuit si acolo 2-3 ani dupa care am vandut am facut un credit ipotecar si am luat un apartament mai mare.Dupa o perioada nu am mai putut plati ratele si ne-am mutat intr-un apartament similar celui cumparat de socrii prima data. In caz de divort sotia are dreptul la tot apartamentul invocand ca parintii au cumparat cam acelasi apartament ca si valoare?
Răspuns la discuția Taxa auto
varianta comodat auto pentru a nu plati taxa.
Discuție comodat auto

Buna ziua. Vreau sa cumpar un autoturism fara taxa de timbru platita ,si doresc sa fac contract de comodat cu proprietarul. Vreau maimulte informatii despre ce implica un comodat auto,daca pot vinde autoturismul peste cativa ani?
Răspuns la discuția stimulent de insertie
Revin cu o intrebare.Sotia mea vrea sa se intoarca la munca de la 1 noiembrie 2012 dar noua lege privind stimulentul de insertie nu a aparut inca in Monitorul Oficial.Cum procedam?Va reamintesc ca sotia mea a optat pentru 2 ani.Multumesc.
Răspuns la discuția stimulent de insertie
Buna ziua .Sotia mea nu a optat pentru un concediu de 1 an si nu poate benefica de stimulentul de insertie de 500 ron, dupa noua modificare a legii se poate intoarce la locul de munca chiar daca a optat pentru 2 ani si va primi stimulentul de 500 ron? Copilul e nascut 10 .08.2011.