avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire partaj

Buna ziua. Parintii sotiei au cumparat un apartament pe numele nostru unde am locuit o perioada de 2-3 ani dupa care am vandut am locuit si acolo 2-3 ani dupa care am vandut am facut un credit ipotecar si am luat un apartament mai mare.Dupa o perioada nu am mai putut plati ratele si ne-am mutat intr-un apartament similar celui cumparat de socrii prima data. In caz de divort sotia are dreptul la tot apartamentul invocand ca parintii au cumparat cam acelasi apartament ca si valoare?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:36, 31 Decembrie 2016
Si primul ap a fost cumparat ziceti dvs, pe numele amandurora. Daca ala a fost comun si asta e.
Multumesc.Puteti sterge intrebarea?
Cand au cumparat socrii pe numele dvoastra si al sotiei s-a precizat in contractul de v/c sursa de provenienta a fondurilor pentru plata pretului?
Chiar nu contează de unde provin banii în acest caz.

Nu se șterg întrebările, citiți regulamentul de postare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata achizitie imobil - justificare sursa bani man4ice man4ice Buna ziua. Nu stiu daca este potrivit forumul unde pun intrebarea, dar cu scuze astept totusi raspunsuri. Eu personal nu am nici un fel de venit. Vreau ... (vezi toată discuția)
Probleme,posibile,la partaj relly.lia relly.lia sunt casatorita de 18 ani,iar acum,suntem la un pas de divort.avem impreuna 3 copii(2 copii au 7 ani,iar 1copil are 17 ani si 6 luni).problema care ma macina ... (vezi toată discuția)
Partaj, anulare donatie radmaria radmaria buna ziua,as avea si eu o intrebare...acum 4 ani cand m-am casatorit am cumparat un apartament in care s-au mutat socrii mei,mentionez ca apartamentul a fost ... (vezi toată discuția)