avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Activitate LoreG

Activitate LoreG

Va multumesc mult pentru explicatii!
Toate cele bune!
Fiind incadrata la 2 angajatori, am lucrat acest numar de zile si am achitat contributiile la stat doar la angajatorul 1, la angajatorul 2 fiind in concediu fara plata.
Cum se procedeaza in acest caz? Voi beneficia de concediu medical fara plata la angajatorul 2, daca s-au virat contributiile doar de catre angajatorul 1?

Va multumesc inca o data!
Buna ziua,

Doresc sa stiu daca se poate lua concediu medical dupa concediu fara plata (pentru formare profesionala) si in ce conditii?
Mentionez ca durata concediului fara plata a fost de un an de zile.

Va multumesc!
Buna ziua!

Va rog sa ma lamuriti cum trebuie facuta cererea la angajator in cazul prelungirii concediului de crestere copil de la 1 la 3 ani. Copilul meu este incadrat intr-un grad mediu de handicap si, ca urmare, sunt nevoita sa imi prelungesc concediul de crestere copil de la 1 la 3 ani. Am facut cerere la angajator de prelungire a suspendarii contractului de munca pana ce copilul implineste varsta de 3 ani, deoarece asa am fost informata la Prestatii Sociale. Am atasat o copie dupa certificatul de nastere si o copie dupa certificatul de incadrare. Cei de la Resurse Umane m-au informat ca trebuie atasat certificatul original de incadrare si trebuie refacuta cererea deoarece nu am cerut prelungirea suspendarii contractului de munca pana la expirarea certificatului de incadrare (care are valabilitate 1 an).
Mentionez ca fetita implineste un an pe 30 ian 2013, iar certificatul de incadrare are valabilitate pana la data de 25 dec 2013, cu posibilitate de prelungire.

Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. De ce imi cere atasat certificatul de incadrare in original, daca eu am primit un singur exemplar de la Protectia Copilului?
2. Trebuie reformulata cererea de prelungire a suspendarii contractului de munca, chiar daca am formulat conform recomandarilor de la Prestatii Sociale?

Va multumesc mult!
Iar cuantumul indemnizatiei ramane acelasi?
Se aplica aceasta situatie si pentru prelungirea concediului de la 1 la 2 ani, daca bebelusul are astm?
Momentan sunt in concediu de crestere copil. De curand, am fost chemata la serviciu pentru a fi anuntata ca, in momentul in care revin din concediul de crestere copil, nu ma voi intoarce pe postul meu, ci pe alt post. Nu am fost de acord cu decizia luata; seful se astepta sa accept verbal acest lucru.
Schimbarea postului presupune alte sarcini de serviciu, alte atributii cu totul diferite de ceea ce era prevazut in fisa postului meu. Trebuie sa imi schimbe fisa postului, eventual sa imi faca un act aditional la contractul individual de munca. Ma poate obliga in vreun fel sa accept acest lucru?
Mentionez ca sunt bugetara.