avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Activitate vatavumihaela

Activitate vatavumihaela

Răspuns la discuția Pensie alimentară
vatavumihaela a scris:

gi-jane2 a scris:

Pentru cei 3 copii ai lui, pensia maxima ce poate fi stabilita e de jumatate din salariul net, asa ca pentru copilul ce locuieste cu dvs, va plati maxim 1/6.



Ați înțeles greșit. El acum în prezent mai are 2 copii ai lui cu actuala soție și încă 1 de la actuala sotie care îl avea dintr-o alta căsnicie. Eu sunt prima sotie care avem 1 copil (12ani) . în prezent am pensia alimentara de 200 lei, întrebarea mea este dacă el a mai făcut 2 copii cu actuala soție și mai are și copilul ei în întreținere din căsnicia anterioara a ei ,EU dacă îl dau pt mărirea pensiei alimentare cât la % i se cuvin copilului meu din salariul lui?
Răspuns la discuția Pensie alimentară
gi-jane2 a scris:

Pentru cei 3 copii ai lui, pensia maxima ce poate fi stabilita e de jumatate din salariul net, asa ca pentru copilul ce locuieste cu dvs, va plati maxim 1/6.

Bună ziua, în urma divorțului minora primește 200 lei pensie alimentara. Fostul soț s-a recăsătorit și are 2 copii minori ai lui și încă unul tot minor al ei rezultat din alta căsnicie a soției . Cat la sută se calculează pensia copilului meu?
Răspuns la discuția Divort cu minor
Este in stare de asa ceva,sa ne poarte pe drumuri . :( , multumesc.
Răspuns la discuția Divort cu minor
si daca nu poate onora acest program?el mai are 2 copii acum si inca unul pe"vine",iar peste 3-4 luni iar pleaca din tara!Acu 2veri a stat 10 zile si mi-a adus-o plina de paduchi iar vara asta i-a dat niste banuti si a invatat-o sa-i puna la chilotei sa nu-i vad eu !!! #-o
Discuție Divort cu minor
Buna seara,am divortat in 2010 iar la divort minora mi-a fost incredintata mie spre crestere si educare(mentionez faptul ca tatal copilului nu a fost prezent la nici un proces) iar el nu are nici un program de vizita,legea obligandul la o pensie alimentara de 128 lei.In urma cu 2saptamani el a venit definitiv in tara si vrea fetita sa o i-a la el cate 2-3 zile(noi ne-am mutat in al judet intre timp).In decursul acestor ani de la divort ,5 la nr(el s-a recasatorit imediat), a mai venit in tara si tot timpul i-am dat-o a stea cu el dar tot timpul au fost probleme dupa aceea in situatia fetitei iar eu am tras consecintele.Acum mi-am intemeiat o noua familie si nu mai stau in acelas oras,eu nu ma opun in a nu o vedea dar nu sunt deacort cu aceste deplasari cum vrea el. poate sa ma dea in judecata pt. asta?Hotararea este definitiva si irevocabila.
Răspuns la discuția Pensie alimentara
eu nu sunt in oras iar el pleaca peste 3 zile din tara
buna ziua, fostul meu sot vrea sa-mi mareasca pensia alimentara copilului,ce trebuie sa faca legal ?
ma puteti ajuta cu un formular tip pentru marirea pensiei alimentare?
Răspuns la discuția acordul tatalui
In ce consta aceasta hotarare? va citez ce a hotarat instanta : " Incredinteaza reclamantei spre crestere si educare pe minora ............,si obliga paratul sa plateasca cu titlul de pensie de intretinere pt aceasta,suma de 127 ron lunar incepand cu data actiunii si pana la majoratul copilului" fara nici o vizita fara nici un program. va multumesc