avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acordul tatalui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acordul tatalui

buna ziua,vreau sa plec din tara cu fetita , sunt div de 2 ani , divortul sa efectuat in lipsa lui , fetita mia fost incredintata iar el nu are program de vizita si nici nu a solicitat in acest timp,ma pot astepta la surprize la aeroport????va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:41, 7 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
In ce consta aceasta hotarare? va citez ce a hotarat instanta : " Incredinteaza reclamantei spre crestere si educare pe minora ............,si obliga paratul sa plateasca cu titlul de pensie de intretinere pt aceasta,suma de 127 ron lunar incepand cu data actiunii si pana la majoratul copilului" fara nici o vizita fara nici un program. va multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
Sa aveti la dvs la iesirea din tara hotararea de divort in original legalizata ( uitati-va pe hotarare, daca are timbru aplicat pe ea si o stampila dreptunghiulara inseamna ca e legalizata, altfel mergeti tot la judecatorie pt legalizare ).
Tot in baza hotararii ii faceti copilului pasaport daca e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru apleca impreuna cu copilul in concediu luminitapn luminitapn sunt o mama divortata ,posesoare a unei hotarari def si irev de divort ,prin care copilul meu de 12 ani imi este incredintat.ca sa plec in vacanta in turcia ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma stabilesc in alta tara cu copilul minor kristinna kristinna buna ziua, Am o hotarare judecatoresca definitiva si irevocabila din octombrie 2008. Prin ea : dispune desfacerea casatoriei incuviinteaza sa revin la ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec vara asta in vacanta prin europa cu fetita mea danutlucian13 danutlucian13 vreau in vara asta sa plec in vacanta prin europa cu fetita mea,eu sunt divortat legal de sotie iar fetita mi-a fost incredintata mie la divort de instanta cu ... (vezi toată discuția)