avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Activitate marianliviuh

Activitate marianliviuh

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oricine poate să dea în judecată pe oricine pentru orice aiureala. Asta e realitatea. Se pare că totuși a-ți fost dat în judecată atâta vreme cât aveți citația de la tribunal la care trebuie să depuneți o întâmpinare. Sincer nu au șanse de câștig deoarece neavând un contract nu există raport juridic. Totuși de unde aveau datele dumneavoastră de v-au făcut factură, v-au citat? La o factură trebuie numele, adresa din buletin...
Pe de altă parte deși nu au șanse trebuie să vă prezentați ca să vă aparati, în lipsă puteți pierde. Încercați prima oară să depuneți o întâmpinare în care să descrieți pe scurt starea de fapt, un model găsiți pe net. Asta ca să nu cheltuiți bani și timp pe la avocați. Și o trimiteți prin posta. Apoi dacă se îngroașă treaba contactați un avocat. Dacă apelați la serviciile unui avocat să stabiliți cu el să ceară și cheltuielile de judecată ca să va recuperați banii cheltuiți cu onorariul sau ce mai cheltuiți. Dar sa fiți atent să specificați în contractul de reprezentare cu avocatul că vă reprezintă la toate termenele și că va cere cheltuielile de judecată în cadrul aceluiași proces, nu sa deschideți alt proces separat ulterior. Se mai practică la unii avocați că să mai ciupească ceva.
Succes!
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cumpărați fără acte. Sunt foarte multe aspecte pe care nu stau să le enumăr acum... dar vă dau doar un exemplu. Dacă după decesul ei, copiii contestă faptul că nu era în deplinătatea facultăților mintale fiind în vârstă?
Cereți ordonanță președențiala sa va fie încredințat copilul pt acest motiv, că îi pune viața si sănătatea in pericol, apoi mergeți mai departe și cereti încredințarea.
Plângere pt hartuire si aduse câteva dovezi in acest sens... telefoane, martori, înregistrări audio sau video.
Închidere contracte la apă, gaze, curent, în cazul în care sunt separate. Se închid și dacă nu aveți datorii, dar veți plăti rebranșarea... în jur de 700 de lei la curent sau gaze. Oricum decât să vă consume ei și să nu plece... Deasemenea pt evacuare depinde și de condițiile stipulate în contract. Ca metode neortodoxe... puțin supergluu în încuietoare zilnic și nu le va convenii să tot schimbe yala, venit noaptea și oprite gazele, curentul mai ales dacă e iarnă, spart un geam... etc. Succes!
Slabe șanse de câștig în instanță, deoarece veniturile din transport alternativ nu sunt considerate venituri constante. Ia încercați la o bancă un împrumut dovedind că aveti venituri care provin din transport alternativ, chirii și alte venituri care nu sunt considerate constante...
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Calea mai simpla sa nu ajungeți la judecatorie... Dacă fiica nu mai are domiciliul în garsoniera, făcut din nou domiciliul acolo. Apoi mers la poliție și spus că nu i se permite accesul plus că individul e violent și cerut un nou ordin de protecție dar pe un nou domiciliu nu la dumneavoastră. Iar dacă nu mai are actele de proprietate pt a-si face din nou domiciliul acolo, mers la notariatul unde s-a perfectat tranzacția si cerut copii. Succes!
PS Legat de laptop, telefon și conturile de socializare, puteți face o plângere și pt violarea corespondenței inițial, vă va ajuta la obținerea ordinului de protecție.
Nu va sosii amenda din prima. Inițial veți primii o solicitare prin care să spuneți cine a condus autoturismul în acea dată. Puteți când faceți acest răspuns să atașați și dovada plății parcării și poate veți scăpa de amendă. Pe de altă parte... 5 minute pt a plătii o parcare...
Are dreptate domnul C George. Dacă în actul de proprietate nu este apartament de locuit nu trebuie acordul. Spre exemplu eu am în acte, iar spațiul e dinainte de '89, trecut "spațiu comercial". Deci acel spațiu este destinat prin construcție comerțului. Indiferent ce tip de comerț. Că mai trebuie și unele autorizații... pt alcool, țigări, coș de fum, mediu etc le iei de la autoritățile competente. Iar schimbare nu se referă ca din aprozar, faci magazin de haine sau farmacie. Schimbare ar însemna să faci din spațiu comercial un spațiu de producție, cum ar fi croitorie sau fabrică de cazane. Aceea este schimbare. Succes!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ai o problemă și cu schimbul valutar. Tu nu aveai voie să schimbi valută la sala de păcănele... că bănuiesc că acolo lucrezi. Du-te la poliție când vei fi citată, fi sinceră în declarații și maxim vei primi o amendă. Succes!