Spuneti asta din experienta unor astfel de cazuri avute, studiate sau este o presupunere sau parere personala?
Intreb deoarece as avea nevoie de pareri ale unor oameni care stiu ce vorbesc, din experienta sau precedente studiate.
Intermediarul a "verificat" firma si mi-a spus ca este in regula. Treaba lui era sa caute masina si sa se asigure ca toate sunt in regula, acte, tranzactie, transport, pana masina ajunge la mine.
Am decis asta deoarece aveam nevoie de o persoana care se pricepe, tocmai de aceea i-am platit comision pentru servicii.
Am postat aici nu pentru a ma certa cineva sau sa aveti impresia ca ascund cumva ceva din adevar, ca ceea ce v-am spus este corect si am ales acest mod tocmai pentru a ma feri de de probleme si considerand ca cei care se ocupa de acest business stiu ce au de facut.
Mai ales ca respectivul intermediar a adus probabil sute de masini, mai mult mi-a fost recomandat de un prieten apropiat care este dispus sa vina ca martor intr-un eventual proces.
Multumesc!
marianliviuh a scris:
Dacă el are dovada că a virat banii mai departe, șanse 0 să recuperați banii de la el. Cu atât mai mult cu cât chiar dumneavoastră a-ți găsit vânzătorul pe FB și i-ați indicat unde să trimită banii. El urma să vă aducă mașina și să se ocupe de acte în plus pt că nu v-a mers contul l-ati rugat să facă el viramentul. Nu el v-a țepuit ci acea firmă. Pierdeți vremea și banii cu avocați și un proces civil.
Mai ales că spuneți că deja e deschis un dosar penal sau a-ți făcut plângere la poliție. Mai bine mai insistați pe la poliție... chiar dacă țepuitorul este din Germania se pot face demersuri.
Da, legea este clară, reparațiile la părțile comune se plătesc pe cota parte. Întrebarea mea este ce efect poate avea legea atâta timp cât asociațiile au dreptul să decidă ce suma trebuie achitată lunar pentru fondul de reparatii, sumă care se achită pe apartament , indiferent de cota parte. Din suma totală se plătesc toate reparațiile, acoperiș, interfon, ușa de intrare, etc.. fără să mai fim informați de costurile unei lucrări. Atunci unde intervine puterea legii, din moment ce la fondul de reparații are fiecare proprietar aceeași sumă achitată lunar.?
Nu are de unde sa știe scoala care e treaba cu bona, cine e și ce hram poartă. Puteti vb cu mama, poate dacă va oferiți sa o plătiți dvs, poate obtineti și informații despre ea
Ca idee, cat copilul e la mama, răspunde pt el, nu cred ca ar fi lăsat copilul cu o persoana iresponsabila.
Variante tehnice exista pentru ca si dvs sa va puteti desfasura programul normal in apartament ,respectiv aplicarea de strat izolator fonic ,pe pardoseala dvs