avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate xstexfanx

Activitate xstexfanx

Buna. Sper sa ma puteti ajuta, drept ptr care va multumesc anticipat. Aveam o datorie la orange care a fost preluata de EOS. Mentionez ca datoria e de prin 2008, ultima plata fiind facuta prin 2009. Am fost stresat cu telefoane ani la rand de acesti camatari... De vreo 2 luni a inceput sa umble la adresa parintilor mei un asa zis executor judetoresc desi le-am zis la telefon de nenumarate ori ca nu mai locuiesc acolo. Intrebarea mea este ce drept are acest asa zis executor judecatoresc sa ii deranjeze incontinuu pe ai mei? Daca este posibil sa existe un executor judecatoresc fara ca eu sa fiu citat vreodata in instanta? Ce pot face in situatia asta? Multumesc mult si astept raspunsurile dvs.
Va multumesc pentru raspuns. Nu am completat niciodata un formular pentru un astfel de curs, nici macar nu m-am interesat de acesta. Am incercat sa ii explic doamnei de la firma de recuperari ca este o greseala, dar fara nici un rezultat, ea insistand ca trebuie sa platesc si ca nu este nicio greseala. Deasemenea am trimis doua e-mailuri si la compania celor cu cursuri prin corespondenta, dar nici macar nu si-au dat silinta sa imi raspunda. Ce as putea face in situatia aceasta? Va multumesc inca o data !
Buna seara din nou. Va rog sa ma ajutati intr-o alta problema. In anii 2005-2006 am facut la firma Editat un curs de limba germana. L-am absolvit, l-am achitat , si de atunci nu am mai avut niciun fel de contact cu acestia. De cateva zile ma suna intr-una de la o firma de recuperari creante, care imi solicita o anumita suma pentru un presupus curs la Editat facut in 2009 de Administrator Pensiune. Mentionez ca eu nu am cerut niciodata , sub nicio forma acest curs. Cei de la firma de recuperari, au toate datele mele, inclusiv CNP si mi-au zis ca aceasta datorie a fost cumparata de catre ei de la firma Editat pentru acel curs inexistent. Fiti amabili va rog sa imi spuneti ce se poate face in aceasta situatie. Va multumesc anticipat.
Multumesc mult pentru raspuns. Stima!
Buna ziua. Doresc sa achizitionez niste utilaje in valoare de cca 10000 euro de la o firma din Romania. Problema este ca produsele se obtin cu precomanda , adica trebuie sa achit suma prin banca pe baza unei facturi emise de acea firma si primesc un contract de vanzare cumparare prin care firma respectiva se obliga sa imi livreze produsele in 30 zile. Ce riscuri pot avea ? Pot ramane si fara bani si fara produse ? Multumesc
Răspuns la discuția Numar dosar gresit
Multumesc pentru raspunsuri !
Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca se poate face ceva , sau daca este cumva nula o cerere de recurs in care s-a trecut alt numar de dosar decat cel in cauza. (de exemplu in loc de 1000/100/2012 e trecut 1000/200/2012). Acum fac intampinarea , si as vrea sa stiu daca pot sa invoc si motivul acesta. Va multumesc
Răspuns la discuția Recurs ITM
Multumesc mult pentru raspunsuri, imi sunt de un real ajutor! Cu stima.
Răspuns la discuția Recurs ITM
Multumesc pentru raspuns. La asta ma refeream defapt, la respingerea recursului. Imi spuneti va rog mult ce trebuie sa fac mai exact ? va multumesc
Discuție Recurs ITM
Buna seara. V-as ruga sa ma ajutati intr-o cauza. Am castigat un proces cu ITM-ul adica instanta mi-a admis in parte plangerea , iar acum cei de la ITM au facut recurs. Ce pot face ? pot cere anularea recursului sau pot face o contestatie sau ceva de genu .. Va multumesc