Imi puteti spune , va rog , daca cererea in vederea scutirii de la plata taxei de judiciare de timbru trebuie depusa odata cu cererea de apel sau poate fi depusa si la primul termen?
Va multumesc
In cazul unui recurs al carui termen se implineste dupa data intrarii in vigoare a Noului Cod de Procedura Civila , imi puteti spune cererea de recurs pe care dintre cele doua coduri trebuie intemeiata?
Va multumesc.
Buna ziua !
Imi puteti spune , va rog , daca se poate inainta recurs impotriva unui hotarari pronuntate intr-un proces cu o asociatie de proprietari , daca in judecarea pe fond nu s-a facut citarea "completa" a proprietarilor. In speta , asociatia de proprietari a chemat in judecata pe unul dintre coproprietarii unui imobil in vederea recuperarii unei creante , desi imobilul are 4 proprietari. Astfel , poate constitui motiv de recurs necitarea tuturor proprietarilor imobilului?
Va multumesc frumos .
Va multumesc ptr raspuns.
Va rog,daca imi puteti spune , cam cat dureaza in practica toata aceasta procedura a investirii cu formula executorie
Buna ziua !
Ma intereseaza daca intr-o cauza civila , decizia definitiva a Curtii de Apel se mai comunica partilor , deoarece stiam ca pana acum ,in cazul celorlalte sentinte ( judecatorie si tribunal) acestea deveneau aplicabile , ca sa zic asa , de la data comunicarii partilor .
Astfel , va rog sa ma lamuriti , daca decizia Curtii de Apel se mai comunica partilor , si daca nu se comunica , de la ce data aceasta decizie devine executorie si care este procedura de investire cu formula executorie si cam cat dureaza aceasta.
Va multumesc.
Va multumesc frumos ptr indrumare.
Intrebarea mea este ce se intampla daca peste ceva timp am aceeasi problema cu produsul , deoarece sunt destul de sigura ca asta se va intampla. Am dreptul de sa-mi fi inlocuite din nou?
Din pacate ceea ce am achizitionat eu nu a venit cu un asemenea certificat de garantie si nici nu vorbim de un lant de magazine cunoscut. Va rog daca imi puteti spune care este textul de lege la care pot face referire pentru a mi se returna banii. De asemenea , daca produsul imi este inlocuit garantia este reinnoita ,nu?
Am doar bunul fiscal. Va rog daca imi puteti confirma ca perioada legala de garantie este de 30 de zile de la achizitionarea produsului.
Buna ziua !
In urma cu mai putin o luna am achizitionat o pereche de cizme care dupa maxim 20 de zile nu doar ca s-au dezlipit , dar si talpa efectiv s-a rupt.
Deoarece site-ul ANPC-ului mi se pare destul de ambiguu si nu am gasit informatiile necesar va rog daca imi puteti spune care sunt drepturile mele in aceasta situatie.
Mentionez ca doresc sa imi primesc suma de bani inapoi deoarece daca imi va fi inlocuit produsul ma astept sa ajunga in aceeasi stare. Astfel , va rog daca imi puteti spune daca imi pot solicita banii inapoi sau nu pot beneficia decat de inlocuirea produsului .