avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicarea deciziei Curtii de Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicarea deciziei Curtii de Apel

Buna ziua !
Ma intereseaza daca intr-o cauza civila , decizia definitiva a Curtii de Apel se mai comunica partilor , deoarece stiam ca pana acum ,in cazul celorlalte sentinte ( judecatorie si tribunal) acestea deveneau aplicabile , ca sa zic asa , de la data comunicarii partilor .
Astfel , va rog sa ma lamuriti , daca decizia Curtii de Apel se mai comunica partilor , si daca nu se comunica , de la ce data aceasta decizie devine executorie si care este procedura de investire cu formula executorie si cam cat dureaza aceasta.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 21:37, 22 Noiembrie 2012
Decizia pronuntata in recurs de curtea de apel nu se mai comunica partilor.

Decizia este irevocabila din momentul pronuntarii hotararii. O puteti investi cu formula executoria imediat ce aceasta este redactata, iar dosarul se intoarce la judecatorie.
Va multumesc ptr raspuns.
Va rog,daca imi puteti spune , cam cat dureaza in practica toata aceasta procedura a investirii cu formula executorie
circa 1 - 3 zile, luând în calcul și depunerea cererii de investire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, O hotarare irevocabila data in ultima instanta de Curtea de Apel Bucuresti imi poate fi trimisa in forma redactata la domiciliul meu daca fac ... (vezi toată discuția)
Terrmen executare silita? IRLUBUCURESTI IRLUBUCURESTI buna ziua imi poate spune cineva, va rog, care este intervalul de timp dintre emiterea unei sentinte civile definitiva si irevocabila si momentul in care pot ... (vezi toată discuția)
Decizie irevocabila in apel nedianu nedianu DECIZIE IREVOCABILA A CURTII DE APEL,CAND SE POATE PUNE IN APLICARE?MAI TREBUIE ASTEPTATA COMUNICAREA? (vezi toată discuția)