avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizie irevocabila in apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizie irevocabila in apel

DECIZIE IREVOCABILA A CURTII DE APEL,CAND SE POATE PUNE IN APLICARE?MAI TREBUIE ASTEPTATA COMUNICAREA?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 04:42, 23 Februarie 2013
Da, pentru va trebuie sentinta investita cu formula executorie si asta nu se poate face decat la instanta de fond, dupa intoarcerea dosarului de la curtea de apel dupa motivarea deciziei din recurs.
1. Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar.

2. Deciziile pronunţate în calea de atac a recursului nu se comunică părţilor. Prin urmare, nu aşteptaţi comunicarea deciziei ci redactarea acesteia şi întoarcerea dosarului la instanţa care a judecat fondul cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere ? magyari magyari Am intentat un proces la inceputul anului 2008. Am castigat in prima instanta ( Tribunal ), dupa care am avut de asteptat peste 6 luni de la data admiterii ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fãrã taxã - am câºtigat la curtea de apel, cum pot intra mai repede în posesia hotãrârii? vinovatulfaravina vinovatulfaravina Buna ziua, Astazi am aflat ca am castigat procesul cu serviciul de imnatriculari la Curtea de Apel, mare bucurie dupa doi ani ! Puteti sa-mi spuneti in cat ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, O hotarare irevocabila data in ultima instanta de Curtea de Apel Bucuresti imi poate fi trimisa in forma redactata la domiciliul meu daca fac ... (vezi toată discuția)