avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate mutulica13

Activitate mutulica13

Cred ca era din bloc . Nu avea geaca pe el.
Zilele trecute am fost in vizita la părintii mei iar un locatar din bloc m-a agresat întrebat la ce familie am fost . Afara era frig si asteptam in scara blocului comanda data la Uber. Tin sa precizez ca persoana m-a întrebat cum ma numesc si la ce familie am fost cu un ton agresiv intrebandu-ma ce caut in casa scării. S-a recomandat ca fiind seful scarii.. Mi-a fost frica pentru singuranta mea .
Buna seara , dupa ce am incetat sa-i las ,,spaga,, la agentul Fan Curier acesta mi-a umblat in cutiile trimise si a schimbat 2 produse , cel cu valoare mica l-a pus in cutia cu valoare mai mare iar cel cu valoare mare l-a pus in cutia cu valoare mica . Ambele colete au fost trimise cu deschidere la livrare . Aceasta intamplare s-a repetat de 3 ori . Va rog sa ma ajutati . Ce pot face ?
Nu
Am un cont la ING BANK si in urma cu ceva timp contul a fost poprit iar banca a transferat suma blocata fara acordul meu la firma de recuperari sau la executoriu judecatoresc .

Pot da in judecata banca ca a transferat banii fara acordul titularului de cont ?

Răspuns la discuția bicicleta furata
Chiar am patit asa ceva .Nu este o situatie ipotetica.
Acum 10 zile am cumparat o bicicleta de la o persoana de pe internet apoi surpriza dupa cateva zile ma intalnesc cu proprietarul bicicletei

Intrebarea mea este : daca proprietarul nu are nici un act care sa dovedeasca ca bicicleta este a lui sau vreun nr de serie a bicicletei acesta poate face vreo reclamatie la politie apoi eu sa raman fara bicicleta cumparata?

Multumesc .