avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Activitate honnorrius

Activitate honnorrius

Discuție Discriminare
Sunt polițist în cadrul unui IPJ, mutat în interesul serviciului în altă localitate decât cea de domiciliu. Am solicitat decontarea cheltuielilor de transport cu auto personal dar cererea mea a fost respinsă. Aceeași comisie,în aceeași zi,a aprobat cererea unui alt polițist,ofițer,pe același traseu pentru care am solicitat și eu, deși în Ordinul MAI nr.51/2014 nu se face diferența între agenți de poliție și ofițeri. Pot ataca în contencios administrativ actul administrativ prin care mi s-a respins cererea?
Buna ziua! Detin in proprietate o casa, impreuna cu doua anexe care sunt intabulate si trecute in CF, pentru care platesc impozit. Vecinul a angajat un topograf, iar in urma masuratorilor, a ajuns la concluzia ca una din anexe este construita aproximaiv trei metri pe terenul sau. Mentionez ca locuinta si anexele sunt construite anterior anului 1980. Am fost dat in judecata pentru constituirea granituirii. Ar trebui sa imi angajez un avocat care sa ma reprezinte? Exista posibilitatea sa fiu obligat la demolarea anexei?
Bună ziua! Cine poate recolta legumele și fructele dintr-o grădină care a fost vândută? Cel care le-a plantat sau cel care ulterior a cumpărat terenul?
Uffffff....=D>...in urma discutiei din aceasta dimineata cu un reprezentant al serviciuluii clienti, am aflat ca mesajul primit de la ei (ORANGE) era eronat in ceea ce priveste valoarea facturii....dar de ieri pana azi doar eu stiu ce a fost in sufletul meu...nu pot atasa mesajul sa vedeti ca nu a fost gluma...sau a fost din partea Orange?
mentionez faptul ca am fost sunat.....si nici macar nu am vorbit....nu se auzea nimic...nr.este +221768128646....
Buna ziua! In urma unui apel international primit pe telefonul mobil, factura telefonica a fost incarcata cu suma de 90.000 (nouazeci mii) RON !!!! De la serviciul clienti mi s-a spus sa astept pana maine!? Ce trebuie sa fac in aceste conditii ?
Buna seara ! Detin un imobil cumparat in baza Legii 10 , imobil care mi-a fost vandut doar cu terenul de sub el . Curte si gradina au fost retorcedate fostilor proprietari care erau in acel moment in Israel . Erau , pentru ca acum sunt decedati . De aproximativ 5 ani , fac demersuri pentru a cumpara curtea si gradina casei , dar nu am de la cine . De cand a fost retrocedat , nimeni nu a platit impozit pe acest teren si nici nu s-a interesat in vreun fel de el . Am trimis scrisori in Israel pe adresa persoanelor respective dar nu am primit niciun raspuns . Stiu ca sunt decedati de la avocatul care s-a ocupat pana la un moment dat de retrocedare , dar la care fostii proprietari au renuntat . Ce este de facut in aceasta situatie ?Pot folosi acel teren ? Pot construi pe el ?