avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate simateo

Activitate simateo

Răspuns la discuția GRESALA IN REVISAL
Multumesc bn ca nu mai trebuie sa mai umblu in revisal,=D>.
Răspuns la discuția GRESALA IN REVISAL
Adica ?Cum sa procedez?Astept lamuriri.Sa o las asa fara sa-i mai fac nimic?:-/
Buna ziua
Am facut o gresala in revisal,am pus un salariu eronat unui angajat mi-am dat seama de gresala dar in loc sa fac corectie am facut modificare,la istoric contract imi arata salariul gresit si cel corect cu modificare.Ce sa fac,sa ma duc la cei de la ITM sa le spun care este situatia?Ce ma sfatuiti?A mai facut cineva asa,cum a rezolvat?
Multumesc.
Răspuns la discuția incetare cim
maine este ultima zi de munca a angajatei,fac trasmiterea maine dar ce data selectez pt incetare 01sau 03.01.13?asta este problema mea.multumesc
#-o
Discuție incetare cim
Buna ziua si ,,La multi ani!"
Am o angajata a carei zi de munca este maine respectiv 31.12.12 ,pot sa transmit in revisal incetarea maine 31.12.2012 si cu ce data cu 01.01.13 sau prima zi lucratoare 03.01.13?
Discuție zile libere
Dedecizia ca zilele de 24 si 31 sa fie libere este luata pentru bugetari, acestea urmand sa fie recuperate in ianuarie 2013,pentru sectorul privat nu este obigatoriu ca aceste zile sa fie libere, numai in cazul in care patronul doreste ca aceste zile sa fie libere.In concluzie patronul nu este obligat sa dea liber in aceste zile ele nefiind declarate zile de sarbataoare.Multumesc pt raspuns.
Răspuns la discuția contract cu timp partial
Imi spuneti va rog unde gasesc articolul si de cand este?Sa inteleg ca in cazul meu care am 2 contracte cu timp partial la 2 firme o sa am concediu 21 de zile la fiecare firma in parte?Salariu la jumate de norma sa zicem minim pe economie este 700/2=350 lei.Referitor la articolul de sus cu perioada de proba contractul chair daca este de juma de norma la prioada mai mica de 3 luni tot 15 zile lucratoare sunt?
Multumesc.
Buna
Daca angajez pe cineva cu contract de munca partial(4 ore)pe perioda detrerminata si cu perioada de proba,perioada de proba este ca la contractul cu norma intreaga?
Cate zile de concediu are dreptul un angajat cu cim partial,eu stiam ca proporional cu timpul lucrat , sa zicem ca un angajat cu 8 ore are 21 zile,cel cu 4 ore are dreptul la 11 zile?Am citit in unele articole ca angajatul cu juma de norma ar beneficia de concediu la fel cu cel cu norma intreaga,asa este?Va multumesc.
Răspuns la discuția PERIOADA PREAVIZ
Multumesc pt raspuns,deci in ultima zi de preaviz se face si incetarea,ultima zi repectiv 14.12.2012 este luata ca zi lucrata si pontata.Bine asa o sa fac.
Daca ultima zi de preaviz este vinerea,cand se incheie contractul,sambata in zi nelucratoare sau luni in zi lucrataoare?Ex:angajatul depune demisia in 16.11.2012 perioada de preaviz este de 20 zile lucratoare preavizul incepe luni 19.11.2012 si ultima zi de preaviz este in data de 14.12.2012 cand se face incetarea in REVISAL si decizia de incetare in data de 15.11.2012(zi nelucratoare)sau luni 17.11.2012?
Va multumesc.#-o