avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Activitate denisalis

Activitate denisalis

Ce procedura trebuie sa urmez daca am 3 copii minori care nu au fost recunoscuti de catre mine la nastere si si le lipseste numele tatalui din certificatul de nastere? Asi dori sa i trec pe numele meu ei poarta numele de familie al mamei toti suntem de acord cu aceasta schimbare.
Bunicii concubinei mele au cumparat o casa de la o persoană acum 70 si ceva de ani am investit în acei 100 de m foarte mult in 20 de ani am platit impozitul pe cei 100 de m si casa la zi acum apar din senin proprietari pe teren au vre o sansa sa ma faca sa mi las casa si copii pe drumuri mentionez ca am 5copii minori .
Răspuns la discuția retinut in germania
nu ma ajuta nimeni cu un raspuns ?? intrebarea era La ce usa trebuie sa bat....
Răspuns la discuția retinut in germania
bagajele sunt etichetate cu numele clientului de dovedit poate pentru ca el a plecat de la locul de munca cu firma respectiva cu rezervare facuta de 2 zile online nici soferii nu stiau de lucrurile furate ca ei au coletarie si nu desfac coletele doar numele si destinatia coletului trecute pe ele
buna ziua as-si dori sa aflu ce proceduri sa urmez am un baiat care a lucrat in danemarca saptamana trecuta a vrut sa vina acasa sa imbarcat intr-un microbuz catre romania au trecut granita la germani unde microbuzul a fost retinut si pasagerii arestati tinuti fara mancare apa telefon doar o saltea mi a comunicat baiatul ca in microbuz se aflau lucruri furate nu a specificat ce fel de lucruri firma de transport se numeste FAUR TOUR din iasi tin sa precizez ca are mai mult de 48 de ore de cand se afla retinut.///in bagajele lui nu era nimic suspect
Răspuns la discuția alocatie minori
multumesc foarte mult pentru raspuns am citit si eu legea nr.61/1993 dar credeam ca sau mai adus modificari la ea de care nu stiam multumesc foarte mult.
Discuție alocatie minori
am 2 copii 9 ani si respectiv 8 ani pe care nu am luat nici un fel de alocatie de stat pentru ca nu am depus actele si nu am avut certificatele de nastere acum ca le am as dori sa va intreb daca pot lua alocatia din urma pentru cei doi copii ? sau doar de cand am depus actele??