avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare nume famile copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare nume famile copil

Ce procedura trebuie sa urmez daca am 3 copii minori care nu au fost recunoscuti de catre mine la nastere si si le lipseste numele tatalui din certificatul de nastere? Asi dori sa i trec pe numele meu ei poarta numele de familie al mamei toti suntem de acord cu aceasta schimbare.

Alte discuții în legătură

Recunoasterea paternitatii florinvelcu florinvelcu buna ma numesc florin.Asi dori ce anume trebui sa fac pentru recunoasterea paternitati copilului. Acum 9 anii am avut o relatie cu mama copilului din care a ... (vezi toată discuția)
Nume copil certificat nastere Diana2017 Diana2017 Buna seara! Urmeaza sa dau dai nastere unui copil. Va rog sa-mi spuneti care este procedura pe care trebuie sa o urmez ca pe certificatul de nastere al ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in afara casatoriei alexe adrian alexe adrian va salut..as avea o intrebare simpla.locuiesc cu concubina mea de 8 ani si avem inpreuna o fetita.din diverse motive fetita nu este pe numele meu..ce trebuie ... (vezi toată discuția)