avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Activitate MARI777

Activitate MARI777

Buna ziua,as dori daca poate sa-mi raspunda si mie cineva la urmatoarea intrebare: juudecatorul care l-a condamnat pe sotul meu a fost arestat, daca va fi gasit vinovat onorabilul judecator pot sa cer o revizuire a dosarului sotului meu pe simplu motiv ca nu am ancredere ca sa judecat corect acest dosar,adica cine imi garanteaza mie ca nu a lut mita si in dosarul nostru
Răspuns la discuția Art 595 NCPP
ce prejudiciu a avut daca se poate sti?
Domnule avocat poate vreti sa spuneti sa incerce sa-l impiedice pe judecator ca toata lumea stie ca judecatorii sunt cum sunt ,poate are o zi proasta figura inculpatului nu ai place si ai da maxim ca asa vrea el,cine il trage la raspundere pe domnul judecator,avocatul nu cred ..........
Da tie ti s-a parut normal cand un primar familist,fara sa fie audiat la curte,fara sa i se aduca martorii care trebuiau adusi, cu o incadrarare de 3-15 ani de inchisoare pentru inselaciune cu un prejudiciu de tot rasul sa primeasca 7 ani iar alti cu prejudicii de sute de mi de euro sa primeasca 4 ani sau chiar suspendari pentru aceiasi fapta aceiasi incadrare?Nimic nu este corect in tara asta.............
Răspuns la discuția Prescrierea faptei
va multumesc de raspuns si daca se poate pentru ca se vede ca cunoasteti foarte bine legile va rog sa-mi spuneti si mie daca sotul meu pe vechiul cod a fost condamnat 7 ani pentru inselaciune art 215 ali 1,2si 3 avand un prejudiciu de 10000 de euro,dupa noul cod penal cat i s-ar scade pedeapsa in conditile in care a facut 15 luni de inchisoare cu un comportament bun si avand zile castig 86.Va multumesc
buna ziua am si eu o intrebare,prescriere faptei este valabila si la un condamnat definitiv,este condamnat pentru inselaciune si faptele sau petrecut in 2005? va multumesc
Discuție inselaciune
Buna ziua am si eu o intrebare,sotul meu a fost condamnat la 7 ani pentru inselaciune ali 1 2si 3,acum dupa noul cod penal la ce alineat se incadreaza adica pedeapsa scade la 5 ani sau la 3 ani.Va multumesc
Răspuns la discuția ART215 CP
pai eu una am inceput sa adun semnaturi pentru intrare noului cod penal,apoi fac tot posibilul in cazul sotului meu pentru a redeschide dosarul lui si a demonstra ca in fapt partea vatamata cunostea situatia si cum am dobandit noi acel teren si ca de 2 ori a avut dosar penal si i sa dat neinceperea urmarii penale pentru ca nu au vazut unde este inselaciunea......oricum este o poveste lunga si complicata iar vineri voi merge la cotroceni la domnul presedinte sa vedem daca lor li se pare normal........
domnule avocat la penitenciar era o doamna care isi cauta fiul incarcerat pentru ca furase de 95 de lei ,eu ceea ce vreau sa spun este ca legea din romania lasa de dorit oameni cu bani si situatie foarte rar sunt inchisi,iar cu privire la cei alesi sincer chiar nu mai sti pe cine sa alegi pentru ca toti sunt la fel daca lor le merge bine ce mai conteaza poporul........cu stima
da vi se pare normal ca in romania huidu omoara 3 oameni si i se da suspendare si copos prejudicii de milioane de euro si ce i s-a dat si lista ar fi lunga ? nu spune nimeni ca nu este vinovat si ca nu trebuia pedepsit dar 7 ani cred ca este foarte mult!!!!!!! si nu o spun eu ca este sotul meu