avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate lum1n1ta

Activitate lum1n1ta

In mod normal ar fi trebuit sa fie anuntata politia, sa constate accidentul, sa va ia declaratii dumneavoastra, soferului, martorilor si sa intocmeasca dosar soferului vinovat.
Acuma, dumneavoastra ce vreti de fapt, o suma mai mare de bani sau sa-l actionati in judecata pe sofer?

Fiind pensionar, pentru ce anume vi s-a dat concediu medical?
Este foarte simplu sa va schimbati numele. O puteti face fie pe cale administrativa, revenind la numele dinaintea casatoriei, fie atunci cand va recasatoriti renuntati la el si preluati numele viitorului sot.
Răspuns la discuția Codul republicat
Faptul ca fetita dvs a castigat alte premii, dovedeste incontestabil ca este o fetita capabila, cu multe insusiri.
Referitor la diplome, explicatia data noua la scoala, cand nu le primeam in mana, dar le vedeam pe peretii scolii, era ca noi am participat la concurs reprezentand scoala si atunci diplomele ramaneau acolo, chiar daca pe ele apareau numele noastre.
Poate ca la aceasta filmare cei "respinsi" nu s-au incadrat la ceea ce se cerea, asta neinsemnand ca nu au fost buni sau ca au gresit cu ceva. Probabil ca data viitoare, vor fi ei cei admisi, si tot asa.
Daca fetita dvs ar fi fost selectata, v-ar mai fi deranjat faptul ca nu s-a cerut acordul parintilor? si in acest caz, v-ar mai interesa parghiile juridice?
Fostul sot si mama dvs trebuie sa accepte ca prioritari sunt copiii, indiferent de conflictul dintre ei. Cand el vine in vizita acasa, mama dvs ar putea sa stea in alta incapere.

2 copii mici, 2 parinti tineri, poate va impacati si redeveniti o familie.:console:
Daca nu reusiti cu plangerea/sesizarea, rugati adminul ziarului(care detine IP-ul celui care posteaza) sa stearga acele comentarii, cat si pe viitoarele, mai ales ca in politica oricarei publicatii exista reguli, una dintre ele specifica neatacul/jignirea altor persoane de catre alti postatori.
Va las acest link, desi convingerea mea este ca temerile dvs sunt de alta natura [ link extern ]
Varsta de 12-15 ani este periculoasa pt adolescenti, pt ca atunci vor sa devina independenti.
Sfatul meu este ca parintii sa incerce sa-si reapropie fata de ei si sa ceara consiliere psihologica chiar pt ei.
Succes!
S-a incercat consilierea psihologica a minorei, poate si a parintilor?
Răspuns la discuția permis auto
Din cate stiu eu daca va schimbati domiciliul(in alt judet) si cartea de identitate, trebuie sa va schimbati permisul auto, certificatul de inmatriculare si taloanele cu numere. La primaria noului domiciliu ati intrebat sau la o firma de inmatriculari?