avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Activitate lorentzo

Activitate lorentzo

Multumesc pentru raspuns, o sa consult un avocat!
Este vorba de un prejudiciu de 30 lei , recuperat si nu exista o plangere impotriva mea!
Buna ziua ! Am o citatie la tribunal pentru un dosar de neinceperea urmariri penale, pentru care am platit 100 lei cheltuieli de judecata. Procesul care este pentru un prejudiciu de 30 lei ,recuperat are nevoie si de avocat sau pot sa ma reprezint singur?
De ce trebuie sa platesc in avans cheltuieli de judecata care nici nu au existat?
Buna ziua ! Am o intrebare simpla. Am primit o decizie de la procuratura de neincepere a urmaririi penale pentru un caz banal si am fost somat sa platesc 100 de lei cheltuieli de judecata. Am platit si dupa alte 3 zile vine citatie de la tribunal sa ma prezint peste 3 luni in instanta pentru neinceperea urmaririi penale in acelasi dosar. In acea decizie scria clar ca neinceperea urmaririi penale este tocmai pentru a evita cheltuieli nejustificate cu un proces. Sunt total nedumerit deoarece eu am achitat deja cheltuieli de judecata !
Răspuns la discuția Fluturas salariu
daca luna are 21 si eu lipsesc o zi, se imparte tot la 21 pt tariful orar?
Răspuns la discuția Fluturas salariu
exact acelasi lucru am intrebat si eu si am ajuns la concluzia ca daca lucrezi doar 20 de zile pe luna tariful tau orar ramane constant. asa ca o invoire doua pe luna nu strica.
as dori sa stiu cum se afla tariful net pe ora ca sa pot calcula singur salariul meu.= ore suplimentare si daca se retine impozit pe bonurile de masa