avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Activitate Ajax58

Activitate Ajax58

Răspuns la discuția Cerere simplificata faliment
Va multumesc ftumos. =D>
Buna ziua,

Am depus la judecatorie in iulie cererea de chemare in judecata pentru un client care imi datoreaza o suma de bani.Am primit prim termen de judecata 21.11.2012, in care instanta amana pronuntarea pentru 28.11.2012 cand admite cererea
Firma respectiva in data de 16.11.2012 si-a depus cerere de intrare in faliment pe baza legii 85/2006 art.27 alin.5 si a primit prim termen de judecata pentru 22.11.2012 in care instanta admite cererea de intrare in faliment.
Ce as mai putea sa fac, in afara faptului ca ma inscriu la masa credala?
Cine poate primi ajutor in alimente de la UE ?
Răspuns la discuția Afiº electoral
Va multumesc frumos pt. raspuns.=D>
Răspuns la discuția Afiº electoral
Concret este vorba de un consilier local, care a inlaturat un afis electoral de pe usa caminului cultural. Mentionez ca cei care au afisat nuau avut acordul primarului. In sedinta consiliului local s-a discutat acest lucru. Formatiunea politica care a pus afisul pe usa caminului cultural , nici dupa ce a a fost rugata sa indeparteze afisul nu a facut-o. In urma acestui fapt consilierul respectiv a indepartat afisul, deci stia si primarul si consiliul local in urma discutiei din cadrul sedintei. Si in acest caz este valabila sanctiunea. Ce propuneti consilierului ?
Discuție Afiº electoral
Dacă cineva îndepărtează un afiş electoral de pe o locaţie unde nu este permisă afişarea materialului electoral,poate fi sancţionat ?
Răspuns la discuția Afis electoral
Va multumesc foarte frumos !=D>
Răspuns la discuția Afis electoral
Va multumesc pt. raspuns. In cazul meu nu poate fi vorba de un loc special de afisaj, deoarece este vorba de o ladita inzestrata cu o sticla si de usa de intrare in camin. Numai un singur partid politic poate sa foloseasca aceasta ladita . Pe cine trebuie sa anunt de existenta acestei ilegalitati ?
Afisele electorale se pot pune pe o institutie publica, de exemplu pe un camin cultural ?