avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cerere simplificata faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cerere simplificata faliment

Buna ziua,

Am depus la judecatorie in iulie cererea de chemare in judecata pentru un client care imi datoreaza o suma de bani.Am primit prim termen de judecata 21.11.2012, in care instanta amana pronuntarea pentru 28.11.2012 cand admite cererea
Firma respectiva in data de 16.11.2012 si-a depus cerere de intrare in faliment pe baza legii 85/2006 art.27 alin.5 si a primit prim termen de judecata pentru 22.11.2012 in care instanta admite cererea de intrare in faliment.
Ce as mai putea sa fac, in afara faptului ca ma inscriu la masa credala?
Cel mai recent răspuns: Ajax58 , utilizator 14:47, 11 Decembrie 2012
Tineti legatura cu lichidatorul. Participati la seditnele de judecata si la adunarile creditorilor daca puteti sa va asigurati ca lichidatorul isi face treaba. Daca puteti sa fiti numit si presedinte al comitetului creditorului asta ar putea sa va aduca oarecum un control asupra actiunilor lichidatorului dar si batai de cap.

Succes!
Va multumesc ftumos. =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea lichidatorului OFICIU JURIDIC OFICIU JURIDIC Sunt unic creditor intr-un dosar de faliment si la termenul anterior am depus hotararea si decizia de schimbare a lichidatorului cu un altul pe baza art 19 ... (vezi toată discuția)
Falimentul este reversibil? OFICIU JURIDIC OFICIU JURIDIC Speta este urmatoarea : Societate impotriva careia se dispune deschiderea procedurii de insolventa , nu primeste citatie , notificare sau altceva , se judeca ... (vezi toată discuția)
Faliment prin procedura simplificata Borza Borza Buna, O S.R.L. este deja la al 3 lea termen : la ultimul termen s-a dispus: \"Admite cererea de deschidere a procedurii insolventei\". Intrebare : - se mai ... (vezi toată discuția)