avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate DeeaU

Activitate DeeaU

buna ziua!
in octombrie 2011 m-am inscris la doctorat in UPB.In aprilie 2014 am semnat un act aditional pentru prelungirea doctoratului cu un an,pe un proiect POSDRU.

ma pregatesc de sustinerea tezei si marea problema consta in faptul ca oriunde intrebi, afli ca trebuie achitata taxa de sustinere a tezei de doctorat.este vorba de o taxa de scolarizare introdusa in anul universitar 2014-2015 in valoare de 2500 de lei!!!!!

mi se pare anormal si abuziv si vreau sa aflu si parerile dvs.
in momentul in care s-au implinit 3 ani de doctorat la stat nu mai beneficiezi de nicio bursa.

multumesc frumos!
o zi buna!
Andreea
Răspuns la discuția Contestare act de adjudecare
Nu ma aflu in posesia unor documnete la care sa fac referire...
Multumesc de raspuns! in raport de cele enuntate de dvs....cui ar trebui sa ma adresez???
Răspuns la discuția Contestare act de adjudecare
De putin timp am aflat! In ceea ce ma priveste, având în vedere ca anterior, autorul meu detinuse in proprietate imobilul respectiv (imobilul a fost vandut de autorul meu la C.A.P.) consider ca aveam drept de preemtiune!!!ca in cazul terenurilor agricole unde sunt intrebati vecinii.....
Buna ziua!
Doresc sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez și cui trebuie să ma adresez pentru a contesta modul de organizare al unei licitatii prin care a fost aprobat un act de adjudecare al unui imobil, incheiat in anul 2002. La momentul respectiv, beneficiarul era vice-primar și membru al Comisiei Locale de Fond Funciar.
Va multumesc!
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
Va multumesc din suflet pt raspunsuri!
Buna ziua!
As dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului in conditiile in care, anul anterior nasterii am urmat studii de doctorat, la zi si am beneficiat de bursa de la stat.Aceasta, fiind o bonificatie, nu se impoziteaza.

Multumesc frumos!
Răspuns la discuția martor la un proces de divort
va multumesc pentru raspunsuri!o sa ii transmit recomandarile Dvs.
Răspuns la discuția copil muscat de cainele vecinului
Revin cu o rectificare...este vorba de un pitbull!!!cand am vb cu mama copilului era prea socata si s-a exprimat gresit!
Răspuns la discuția martor la un proces de divort
Multumesc pentru raspuns!
Venituri nu are, iar procesul se judeca in lipsa paratului.
Sfatul Dvs.care ar fi?Cu sau fara avocat?
Buna ziua!Am urmatoarea speta: copil de 14 ani,iese la chioscul din fata blocului sa cumpere ceva.In fata chioscului stateau de vorba vanzatoarea si vecinul.Vecinul isi tinea in lesa,fara botnita, cainele..un bulldog.S-a dat dupa stapan, a sarit pe copil..l-a muscat de fata (obraz...sub ochi spre barbie).II spune copilului sa stea linistit ca are vaccinurile facute si sa spuna acasa ca a cazut si s-a lovit.Nici vorba ca potaia lui l-ar fi muscat.Copilul a stat toata noaptea internat la M.Bals facandu-i-se 7 injectii.
Ce e bine de facut in continuare?Un prim pas ar fi plangerea penala....Ce ma sfatuiti?
Va multumesc anticipat!