Sunt angajata pe post de asistent medical cu studii medii la un cabinet medical scolar in subordinea primariei.
Am studii superioare in administratie publica si un master in management sanitar.
Intrebarea mea este daca am dreptul sa fiu angajata cu studii superiaore date fiind studiile pe care le am.
Multumesc mult
Buna ziua
Va supun spre analiza urmatoarea situatie>
Un cuplu a incheiat o casatorie in Ungaria.
S-au prezentat apoi la serviciul starii civile de la o primarie din Romania si fara sa declare ca sunt casatoriti in strainatate, s-au casatorit si aici, urmare caruia s-a incheiat un nou certificat de casatorie.
Intrebarea este, ne aflam in prezenta unei infractiuni de bigamie?
Buna ziua
Un luptator in revolutia de la 1989 a primit de la Autoritatea publica locala un spatiu comercial conform legii. In cursul anului 2013 a decedat. Intrebarea este, sotia supravietuitoare poate continua drepturile acestuia asupra spatiului comercial? Care este temeiul de drept.? Multumesc mult
In ce conditii se poate prelungi un contract de asociere incheiat prin licitatie publica intre un consiliu local si o persoana juridica de drept privat?
Multumesc
Matusa mea a lasat un testament persoanei impreuna cu care a convietuit mai multi ani. Matusa mea a decedat la sf lunii mai 2012. Partenerul ei de viata a decedat la doua sapt. dupa aceasta. Noi suntem 12 nepoti dupa doua tulpini ai matusii mele. Intentionam sa deschidem mostenirea. Intrebarea pe care o adresez este urmat.:
Pot veni la mostenire si rudele partenerului de viata al matusii mele?
Multumesc pt ajutor.