avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Activitate trufas srl

Activitate trufas srl

Buna ziua!
Ma puteti ajuta cu un raspuns la Art. 22, alin. 9 si alin 10 din Ordinul 192/2014 , ce inseamna sistem depozit ?

Obligativitatea aplicarii sistemului depozit de catre operatorii economici care folosesc ambalaje reutilizabile;
•Obligativitatea inregistrarii in evidentele contabile a valorii ambalajelor reutilizabile;
•In cazul ambalajelor reutilizabile a caror valoare nu este evidentiata distinct indocumente si care se returneaza furnizorilor externi, inregistratrea acestora in evidentele contabile se face prin atribuirea unei valori de garantie
In 2011 am infiintat o ii cu obiect de activitate comert ( un aprozar ) care ulterior am inchis o.Mi a ramas stoc de marfa .Ce fac cu acest stoc ? si unde trec valoarea lui ?
il consider venit ?
Multumesc !

Va rog sa imi dati si mie un raspuns :
Ma numesc Chirita Sandu si sunt nascut pe data de 16.07.1953 si am lucrat 35 ani din care 25 ani grupa II . Conform legii unitare a pensiilor 263/2010, imi puteti spune cand pot sa ies la pensie anticipat. Multumesc.

Buna ziua!
Referitor la OUG 88/2010 am si eu o intrebare : firma unde lucrez importa ciment din Turcia , platim TVA in vama pt fiecare transport , precizez ca firma are de TVA de rambursat de 205.000 ron . Conform ordonantei 88 /2010 putem sa importam ciment fara sa mai platim TVA in vama , sa compensam cu cel de rambursat ?
Multumesc mult !
Discuție mostenire
buna seara cine poate sa mi dea cateva informatii O familie sot,sotie in varsta doresc sa-mi lase mostenire o casa cu teren aferent .Cei doi nu au copii in schimb fiecare dintre soti are cate un frate.Eu nu am nici o legatura de rudenie cu respectiva familie ,suntem doar prieteni.Ce ma sfatuiti sa fac.Care este procedura legala.Daca as accepta ce probleme pot sa am din partea fratilor.Va multumesc.