avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA PLATIT IN VAMA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA PLATIT IN VAMA

Buna ziua!
Referitor la OUG 88/2010 am si eu o intrebare : firma unde lucrez importa ciment din Turcia , platim TVA in vama pt fiecare transport , precizez ca firma are de TVA de rambursat de 205.000 ron . Conform ordonantei 88 /2010 putem sa importam ciment fara sa mai platim TVA in vama , sa compensam cu cel de rambursat ?
Multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: jester , utilizator 14:48, 19 Noiembrie 2010
nu.

platiti tva aferenta in vama si apoi depuneti decont negativ cu optiune de rambursare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura transport -trebuie declarata in declaratia 390 ? NeliDede NeliDede Buna ziua,intampin o problema...am o factura de transport in valoare de ex.200 euro, de la un furnizor din Bulgaria.(Mentiune: valorile de la acest furnizor ... (vezi toată discuția)
Tva de rambursat mihaelarad mihaelarad Am de rambursat tva, dar inca nu am primit decizia de rambursare, cererea am depus-o in 25 iunie! Pot compensa tva-ul ce il am de plata in vama pt importul ... (vezi toată discuția)
Compensare tva cu dobanzi si penalizari oanamari98 oanamari98 Se pot compensa obligatii de plata, respectiv dobanzi si penalizari de intarziere aferente impozitului pe profit cu TVA de recuperat? E necesara o cerere ... (vezi toată discuția)