avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Activitate avdodo

Activitate avdodo

Scuze,trebuie sa depun si act constitutiv actualizat,nu??
Multumesc mult pentru raspuns!
Buna ziua
Doresc un model de decizie asociat unic al unui Srl. pt introducere de noi obiecte de activitate.
Multumesc anticipat!!!!
Buna ziua,
Am o societate comerciala cu sediul in Bucuresti si doresc sa deschid un punct de lucru in Buzau.
Am incheiat deja un contract de inchiriere pentru sediul punctului de lucru cu un proprietar al unui imobil din Buzau.As dori sa stiu daca este necesar ca proprietarul imobilului sa mearga la administratia financiara de care apartine pt a obtine acea viza pe contract(avand in vedere noile modificari OG 54/2010).
Multumesc anticipat pentru raspuns!
P.S. Ce acte imi trebuie pentru infiintare punct de lucru in Buzau si unde se depun?
Multumesc mult pentru sfat!
Buna ziua,
Am infiintat un punct de lucru in urma cu un an de zile.Problema mea este ca cei de la primarie au schimbat numarul strazii din 124 in 27.....intrebarea mea este urmatoarea: ce acte ale societatii trebuie sa modific si care este procedura?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția bun comun
Am inteles.....multumesc pentru lamurire si pentru raspuns totodata!
Răspuns la discuția bun comun
Multumesc mult pentru raspunsuri.imparteala conventionala ar fi solutia ideala pentru ca cei doi se pot intelege.trebuie doar sa gaseasca drumul cel mai scurt.
Se poate face imparteala conventionala la notariat?Pentru ca sotii se inteleg cu privire la impartirea bunului.
Discuție bun comun
Speta este urmatoarea:sotii au bun comun ( apartament),vor sa divorteze insa inainte de a depune actiunea in instanta,unul din soti vrea sa cedeze partea lui ( cota lui) catre unul dintre copii.
Este posibil acest lucru si daca da,ce act se incheie?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
buna ziua!as fi interesata de propunerea dvs, dar as vrea sa stiu in ce conditii putem colabora!sunt avocat in baroul bucuresti!e-mail:teoiancu@yahoo.com