avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate costica1964

Activitate costica1964

sotia are o fica cu un domn care a decedat ,santem casatoriti de 11 ani ,cum pot trece fata pe numele meu ???
Buna ziua.
in anul 1996 am fost condamnat la 6 ani pentru inselaciune,am executat 4 ani,de atunci viata a decurs normal { fara nici o condamnare },intrebare ,sa produs reabilitarea de drept ??
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Constantin -Cluj -Napoca
in anul 1996 am fost condamnat 6 ani ,octombrie 1996 am fost arestat si am executat 4 ani ,actualmente mai am cazier,multumesc anticipat
sant singur la parinti,acum 18 ani mama a decedat ,nu am facut succesiunea,tatal meu acum la batranete ia luat o doamna binevoitoare mintile,ia facut acte ca dupa moartea dumnealui sa ramana casa doamnei,nu doreste sa im ispuna concret ce acte ia facut ,ce pot face in acest caz.---multumesc frumos.
Buna ziua
Sant singur la parinti ,mama a decedat ,tata este in concubinaj cu o doamna de 9 ani, actualmente la "vrajit ''si a trecut casa pe numele dansei.,mai pot face ceva ,ia facut acte la notar ca dupa moartea lui sa ramana dansa proprietar,mai pot face ceva ? ---multumesc anticipat
as dori sa stiu am imprumutat pa cineva cu 40000 ron cu contract de imprumut la notar ,dar.... ulterior am aflat persoana respectiva nu are nici un bun mobil sau imobil pe numele lui ,oare cum mai pot recupera bani???