avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Activitate andra001

Activitate andra001

bun asta da este de inteles! dar ei au zis ca pese 2 saptamani baga acte le divor ca atunci a fosde acord cumnatul! sora mea daca nu mai suporta aceasta situatie si maine ia copilul si vine la casa parinteasca este legal sau ilegal?ca pleaca impreuna cu copilul? sunt date niste legi privind situatia data de exemplu? plangere nu vrea sa ii faca deoarece isi pierede locul de munca!va multumesc pt raspunsurile viitoare si anterioare
da asta stiu dar ea vrea sa plece inainte de divort cu copilul de acasa si asta nu stim cum sa faca , ca sa nu ne sara sotul in cap ca nu stiu ce ii mai vine...
buna seara! sora mea este casatorita cu un `domn` care de 3 ani ii face zile fripte! de cca 3 luni s a agravat situatia au intervenit jigniri dure si cate o palma care data cu cap nu lasa urme sau tarat de par prin casa si multe alte certuri! sora mea s a dus sa depuna o plangere la politie acum 2 sapt dar domnul politai de la sector 1 bucuresti s a rugat de ea sa nu depuna acea plangere(sora mea pana acum a tot incercat ca totul sa fie bine si a tinut toate aceste scandaluri ascunse de familie) deoarece auzind unde lucreaza cumnatul meu (adica la securitatea aeroportului) i a prezentat surorii mele ca daca depune plangere isi poate pierde serviciul sotul,sora mea renuntand la acea plangere,nu a mai depus o ! acum 3 zile sotul ei i a facut bagajele ca sa si le aduca la parintii mei acasa a si ajutat o sa le puna in masina ! problema este ca au un baietel de 2 ani care sotul azi ii zice surorii mele ca poate pleca cu el , iar maine se razgandeste ! dar in tot acest timp este un scandal continuu in familia lor! casa unde vine sora mea este pe numele parintilor si ea in cateva zile dupa ce creeaza un ambient placut copilului vrea sa se mute! si vroiam sa va intrebam cum poate pleca legal cu copilul din casa sotului ei fara ca acesta sa poata a o ataca prin instanta ca a furat copilul sau stiu eu mai ce si daca il poate lasa in grija mea pana dupa amiaza cand ea vine de la serviciu adica ma gandesc la o procura sa ii dea ca am grija de copil pana vine de la munca! cum putem face ca sa vina cu copilul si sa fie totul bine? ea este director finsnanciar la o firma si ni se mai poate ocupa nici de serviciu nici de casa si copil cu atatea scandaluri va rog sa ne ajutati sper ca intelegeti din ce am scris:((
Răspuns la discuția procura pentru copil minor
multumesc mult! m am lamurit!
Răspuns la discuția procura pentru copil minor
deci se fac 2 ? una pentru pasaport si una pt iesirea din tara? ambele la notar? sau decat una in dublu exemplar?:sorry:
buna ziua ! imi puteti spune si mie cat costa o procura facuta de tatal copilului in varsta de 5 ani pentru ca mama sa poata iesi cu copilul din tara! cu aceasta procura ii pot face copilului pasaportul fara ca tatal sa iasa din tara? multumesc anticipat!:D;)
buna seara! cine ma lamureste si pe mine in legatura cu transportul elevilor cu microbuzul scolii? acest lucru adica transportul elevilor se face dupa niste criterii anume stabilite de minister? adica daca eu am un copil la gradinita si gradinita e cca la 1 km distanta si vreau sa vina cu microbuzul, mie imi spune soferul si respectiv una din educatoare ca acest lucru este posibil doar daca ma duc la o alta statie care e la cca 600 m nu cea care e langa , casa! nu e normal ca toti copii sa beneficieze de transport?
multumesc mult pt raspnsuri
problema e ca ... ne am cam si cerat cand am plecat si i am predat echipamentul! X-( ca asa e omul lucrezi 4 ani la el si cand te da afara esti prost si nesimtit dar cat l ai slujit ai fost bun
nu stiu cu ce articol a incetat nu mi s a comunicat